Άλλος ένας εμπαιγμός από την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι σε πλήρη εξέλιξη ανερυθρίαστα. Αυτήν την φορά η κοροϊδία περιστρέφεται γύρω από τον τελικό του Conference League στην Νέα Φιλαδέλφεια και τον ορισμό του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για την υποδοχή VIP ατόμων κατά προτεραιότητα(!).

Ο πρωθυπουργός δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι η κυβέρνηση δεν έχει καμία ανάμειξη στον τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα στην OPAP Arena, και πως την διοργάνωση ανέλαβε αποκλειστικά η ΕΠΟ. Εντούτοις, πηγές, που δεν διαψεύδονται σε καμία περίπτωση, από την Ομοσπονδία αναφέρουν ότι η κυβέρνηση επέλεξε τον «Ευαγγελισμό» ως το νοσηλευτικό ίδρυμα που θα δηλωθεί στην UEFA.

Και εδώ είναι το σκάνδαλο του υπουργού Υγείας: Στο επείγον έγγραφο που υπογράφει ο διοικητής του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, αναφέρεται:

«Εν όψει της διεξαγωγής του τελικού του CONFERENCE CUP στην OPAP ARENA στις 29/05/2024 σας ενημερώνουμε ότι το Νοσοκομείο τίθεται σε 24ωρη ετοιμότητα κατά τις 28, 29, και 30/05/2024 , για την αντιμετώπιση των VIP (διαπιστευμένων και φιλάθλων) που θα διαμένουν στα Ξενοδοχεία “Μεγάλη Βρετάνια”, “Grand Hyatt” και “Marriot Athens”.

 Τα περιστατικά τα οποία θα προσέλθουν θα πρέπει να καταγράφονται σε ξεχωριστή λίστα στο Γραφείο Κινήσεως και θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στην εξέτασή τους και διεξαγωγή όλων των απαραίτητων εξετάσεων, εφόσον χρειαστεί.

Την όλη διαδικασία θα συντονίζει ο Αναπληρωτής Διοικητής κος Βεν. Μπατής».Το σχετικό έγγραφοΜε ποια αρμοδιότητα επιβάλλει ο Άδωνις Γεωργιάδης, και στην συνέχεια το διαψεύδει μετά βδελυγμίας, προνομιακή μεταχείρηση VIP ατόμων σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, όπου καθημερινά στενάζουν εκατοντάδες Έλληνες πολίτες που βιώνουν την κατάρρευση του ΕΣΥ;Επιπροσθέτως, εν τοις πράγμασι απκαλύπτονται τα ψέματα του Κυριάκου Μητσοτάκη περί μη ανάμειξης στον τελικό του Conference League. Πηγές της ΕΠΟ επιμένουν για τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Δυστυχώς προβλέπεται μεγάλο φιάσκο για μία ακόμη φορά. Εμείς τα λέμε, μακάρι να βγούμε ψεύτες, αλλά… Η κυβέρνηση είναι ανίκανη.
από makeoeio.gr