Κάνοντας τα αδύνατα δυνατά με τη βοήθεια της επιστήμης

Ο Rich Rotella είναι ηθοποιός και υποστήριξε πως τον είχαν απορρίψει 50 παραγωγοί ταινιών εξαιτίας του ύψους του, λέγοντάς του πως οι άνδρες πρωταγωνιστές πρέπει να είναι 1,80μ. και ψηλότεροι

Άνδρας από τις ΗΠΑ ξόδεψε 100.000 δολάρια να να… σπάσει τα πόδια του για να ψηλώσει κατά 7,62 εκατοστά! Ο 38χρονος ήταν 1,75μ. και ισχυρίζεται πως αποφάσισε να ταλαιπωρηθεί γιατί οι γυναίκες δεν ήθελαν να βγουν ραντεβού μαζί του και επειδή αντιμετώπιζε προβλήματα με τη δουλειά του. 

Ο Rich Rotella είναι ηθοποιός και υποστήριξε πως τον είχαν απορρίψει 50 παραγωγοί ταινιών εξαιτίας του ύψους του, λέγοντάς του πως οι άνδρες πρωταγωνιστές πρέπει να είναι 1,80μ. και ψηλότεροι. Ο 38χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση για την επιμήκυνση του μηριαίου οστού: του έσπασαν και τα δύο μηριαία οστά του και του τοποθετήθηκαν μεταλλικές ράβδους με μαγνήτες που απομακρύνουν τα οστά κατά 1 χιλιοστό κάθε μέρα. «Το να είμαι ψηλότερος είναι κάτι που ήθελα από τότε που ήμουν παιδί. Ποτέ δεν μπήκα στην ομάδα μπάσκετ λόγω του ύψους μου, παρόλο που ήμουν καλός παίκτης, και ως ενήλικας ήμουν πάντα ο πιο κοντός στις ακροάσεις», είπε.