εκτός και δεν θες να το λέμε μην…δυσαρεστηθούν οι αριστεροί φίλοι σου που τόσα χρόνια τους χαϊδεύεις για να φτιάχνεις το πολιτικό προφιλ σου..

Προκαλούν πραγματικά θυμηδία οι δηλώσεις του προέδρου της ΔΕΥΑΙ σε κάποιο απ τα ΜΜΕ που βεβαίως καταγράφουν …ο,τι τους λένε οι διάφοροι εκάστοτε αξιωματούχοι χωρίς πολλά-πολλά για λόγους που όλοι ξέρουμε, για την απίστευτη κατάσταση που βιώνει από ώρες χωρίς νερό η πόλη των Ιωαννίνων… Διότι αν είχε φιλότιμο ο κατα τα αλλά..αόρατος ως πρόεδρος της επιχειρήσης κύριος Άρης, θα είχε ήδη παραιτηθεί…. Και δεν μιλάμε καν για τις αμαρτίες της επιχείρησης που έχουν φτάσει στα γραφεία των εισαγγελέων κατεπαναληψιν αλλά για την εξοργιστική ανικανότητα ΟΛΩΝ τους να συντηρούν ένα στοιχειώδες δίκτυο ύδρευσης και να μπορούν να αντιμετωπίζουν επερκως έστω τις βλάβες…Οι κατάρες των πολιτών και των επιχειρήσεων , χρονιάρες μέρες είναι ασύλληπτες και απολύτως δεδικαιλογημενες αφού όλα σημειώνονται υπο άκρως ομαλές συνθήκες , χωρίς κάποια καιρικά φαινόμενα η ο,τι άλλο..ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΚΔΙΙΗΓΗΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΥ..

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ με δήλωσή του εξήγησε όλες τις τεχνικές δυσκολίες που βρήκαν μπροστά τους έως ότου εντοπιστεί η βλάβη, όπου ακριβώς γι’ αυτό το γεγονός απαιτήθηκε και η διακοπή. Πριν λίγο ξεκίνησαν οι εργασίες επιδιόρθωσης της βλάβης πράγμα που σημαίνει σε πραγματικό χρόνο ότι νερό θα ξαναδούμε μετά τις 5 τα ξημερώματα και καλώς εχόντων των πραγμάτων. Ο κ. Μπαρτζώκας εξήγησε επίσης ότι οι τηλεφωνικές γραμμές στην επιχείρηση δεν λειτουργούσαν αρκετές ώρες, χωρίς η ευθύνη να βαρύνει τη ΔΕΥΑΙ.