Φαίνεται πως στην κυβέρνηση μας…περνάνε για ιθαγενείς διαφορετικά φεν εξηγείται ο τρόπος που επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν τον κοσμάκη για τα κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει.. Μήπως μπορεί κύριε Μαρινάκη ακόμη και η ίδια η ευρεία πρωθυπουργική οικογένεια να εξηγήσει σένα ενδελεχές «πόθεν» την τεράστια περιουσία της, στον..Κασσελακη κολησαμε; Ήμαρτον πια..

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο κ. Μαρινάκης αναφερόμενος στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Στέφανου Κασσελάκη τόνισε «να ξεκαθαρίσουμε ότι το θέμα αυτό δεν το ανακίνησε η κυβέρνηση. Ξεκίνησε από σοβαρότατες καταγγελίες του πρώην οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κασσελάκης έχει απαντήσει σε κάθε άσχετη ερώτηση και δεν έχει δώσει καμία απάντηση στις ερωτήσεις που του θέτει η δικαιοσύνη. Δεν είναι ένας influencer του διαδικτύου αλλά αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στη χώρα υπάρχουν νόμοι και το νόμο αυτό μάλιστα τον θέσπισε το 2016 η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αν δεν του αρέσει του κ. Κασσελάκη δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν απαντάει. Απάντησε αν είναι νόμιμα τα λεφτά που έχει βγάλει στην Αμερική. Εμείς δεν ρωτήσαμε αυτά. Δεν κάνουμε τους δικαστές και τους εισαγγελείς όπως έκανε το κόμμα του. Αν δεν θέλει να απαντήσει ας μην απαντήσει αλλά να μην πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα».

Ο Παύλος Μαρινάκης κατηγόρησε επίσης τον Στέφανο Κασσελάκη για ανυπόστατες καταγγελίες εναντίον του πρωθυπουργού: «Λέει και πράγματα ανυπόστατα περί off shore. Από το κεφάλι του τα βγάζει. Ο νόμος είναι συγκεκριμένος και πρέπει να απαντήσει αν τον παρέβη. Να απαντήσει αν ήταν μέτοχος σε πόσες εταιρείες και για πόσο διάστημα και αν είναι και σήμερα. Αν έδωσε χρήματα στο κόμμα του για να πληρωθούν οι υπάλληλοί του και αν πληρώθηκαν από άλλη εταιρεία που αυτός δεν είναι».