Όλα με περπάτημα!!! Ποιό το απώτερο σχέδιο αυτής της πολιτικής

Ο Bastien Girod (γεννημένος στις 21 Δεκεμβρίου 1980) είναι Ελβετός πολιτικός του Εθνικού Συμβουλίου της χώρας, ερευνητής βιωσιμότητας , εταιρικός και βιομηχανικός σύμβουλος.

Υποστήριξε σχετικά πρόσφατα την ιδέα των πόλεων όπου οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ζουν έναν «αειφόρο τρόπο ζωής σε αρμονία με την φύση».

Τόνισε πως στην Ζυρίχη υπάρχουν περιοχές, στις οποίες δεν χρειάζεται κάποιος αυτοκίνητο, καθώς τα πάντα είναι κοντά του!!! Σχεδιάζουν έναν ολοκαίνουριο κόσμο, στον οποίο δεν θα μπορεί να πας μακριά και θα ταυτοποιείσαι ψηφιακά!!!

Δείτε τι δήλωσε, που αλλού, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ:

Υπενθυμίζεται πως οι διεθνιστές, είναι αποφασισμένοι να συγκεντρώσουν τις μάζες σε πόλεις 15 λεπτών που ουσιαστικά θα λειτουργήσουν ως αυστηρά ελεγχόμενες πληθυσμιακές φυλακές, σύμφωνα με την Γερμανίδα ευρωβουλευτή, Christine Anderson.

Η Άντερσον, μέλος του Κόμματος Εναλλακτική για την Γερμανία, εξήγησε, μιλώντας στους «The Epoch Times», ότι το διαβατήριο εμβολίου για τον COVID ήταν απλώς μια δοκιμαστική λειτουργία για ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης που θα ενσωματωθεί σε αυτές τις λεγόμενες πόλεις 15 λεπτών.

«Το πάσο για τον COVID ήταν ένα δοκιμαστικό μέτρο για να συνηθίσει τους ανθρώπους στο να αποκτήσουν ένα είδος κωδικού QR. Απλώς συνηθίζει τους ανθρώπους σε αυτό», είπε και συμπλήρωσε:

«Τώρα αυτό που θέλουν είναι αυτές οι πόλεις των 15 λεπτών. Μην παρασυρθείτε, δεν το κάνουν για την ευκολία σας. Δεν είναι ότι θέλουν να μπορείτε να έχετε όλα αυτά τα μέρη, στα οποία αγοράζετε πράγματα και υπηρεσίες, πολύ κοντά προς διευκόλυνσή σας. Και δεν πρόκειται, παρεμπιπτόντως, να σώσουν τον πλανήτη. Οι πόλεις των 15 λεπτών θα πρέπει να έχουν [κωδικούς QR] για να μπορέσουν να σας κλειδώσουν μέσα».

Η ιδέα μιας «πόλης 15 λεπτών», στην οποία οι κάτοικοι ζουν σε μικρή απόσταση με τα πόδια ή με ποδήλατο από όλες τις καθημερινές τους ανάγκες, έχει αγκαλιαστεί από πολλούς δημάρχους σε όλο τον κόσμο και, όπως μόνο ο Δημοσθένης Λιακόπουλος έχει γράψει, συνιστούν κεντρική αρχή σχεδιασμού για όλον τον πλανήτη.

Ο καθηγητής Richard A. Werner, ο οποίος είναι οικονομολόγος και καθηγητής τραπεζικών και χρηματοοικονομικών. Είναι γνωστός ως ο εισηγητής μιας νέας νομισματικής πολιτικής μετά την κρίση που ονόμασε Ποσοτική Χαλάρωση (“QE”) – την οποία πρότεινε στην Ιαπωνία το 1995 ως επικεφαλής οικονομολόγος μιας βρετανικής επενδυτικής τράπεζας.

Έχει επίσης εργαστεί ως ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, στην Τράπεζα της Ιαπωνίας, στην Τράπεζα Ανάπτυξης της Ιαπωνίας και στην Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης. Συμμετέχει στην υποστήριξη της ίδρυσης μη κερδοσκοπικών κοινοτικών τραπεζών μέσω μιας πρωτοβουλίας που ονομάζεται  Local First CIC.

Μεταξύ άλλων δήλωσε για το μέλλον των ανθρώπινων κοινωνιών, άπαξ και εισαχθεί το ψηφιακό χρήμα και φτιαχτούν οι κλειστές γειτονιές των 15 λεπτών, όπως σχεδιάζεται:

«’’Οι Ευρωπαίοι πολίτες υποπτεύονται ότι οι κυβερνήσεις και οι κεντρικές τράπεζες προσπαθούν να ελέγχουν και να περιορίζουν τις συναλλαγές!!!!”

Αυτό είναι το αληθινό θέλγητρο των κεντρικών σχεδιαστών προς αυτήν την πανίσχυρη τεχνολογία. Είναι μια τεχνολογία όπου βλέπεις σε πραγματικό χρόνο τι κάνουν οι πάντες, πού βρίσκονται, τι αγοράζουν….

Θα έχουν όμως και την εξουσία να επεμβαίνουν και να παρεμβαίνουν!!!!

Στην πραγματικότητα, πρέπει να σκέφτεστε τα ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας ως ένα σύστημα ελέγχου -όχι ως ένα νόμισμα- ή ως ένα σύστημα αδειοδότησης…

Επιστρέψαμε ξανά στην Σοβιετική Ένωση… Επειδή χρειάζεσαι άδεια για τα πάντα!!!!

Όπως γράφουν στην αναφορά τους:

”Ουσιαστικά, ο εκδότης του ψηφιακού νομίσματος, ο οποίος είναι η κεντρική τράπεζα, έχει την εξουσία να αποφασίζει αν μπορείς να το χρησιμοποιείς τώρα για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις.”

Έτσι, για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις, πρέπει ουσιαστικά να αιτηθείς την άδεια!!!!!

Συνεπώς, είναι ένα νόμισμα υπό όρους που βασίζεται στο να λάβεις στην πραγματικότητα αυτή την άδεια…

Τώρα, αν τύχει να είσαι κάποιος ”επικριτής της κυβερνητικής πολιτικής” ή ένας ”επικριτής των κεντρικών τραπεζών”, θα μπορούσε να γίνει δύσκολο… Ή αν τολμήσεις να βγεις έξω από τη ζώνη της πόλης των 15 λεπτών, ίσως να ανακαλύψεις ότι ”(Η κάρτα σου) δεν λειτουργεί”…».

Δείτε το βίντεο:

el.gr