Σύμφωνα με τον καθηγητή Norman Fenton διακεκριμένο στατιστικολόγο επιστήμονα, τα lockdown του Covid ήταν ένα πείραμα να για αποδεχτούμε πιο εύκολα τα κλιματικά lockdown που θα είναι τα επόμενα αυταρχικά μέτρα των κυβερνήσεων.

Mας το έχει πει άλλωστε και ο ίδιος Yuval Noah Harari: «Η ανοχή του κόσμου στα μέτρα Covid, μας κάνει ανοιχτούς σε ακραίες ιδέες σχετικά με την αντιμετώπιση της κλιματική αλλαγής». Έλα όμως που ο περισσότερος κόσμος εκεί έξω δεν φαίνεται να καταλαβαίνει τι ακριβώς μας ετοιμάζουν…

Σε ένα tweet (ο ηγέτης του Brexit όπως συνήθως ονομάζουν), Νάιτζελ Φάρατζ προειδοποίησε τους υποστηρικτές του ότι έρχονται αυταρχικά μέτρα από τις δυτικές κυβερνήσεις υπό το πρόσχημα του κλιματικού lockdown.

Climate lockdowns are coming! pic.twitter.com/Bi0BOEwJto

— Nigel Farage (@Nigel_Farage) June 13, 2023

Ο Νάιτζελ Φάρατζ, έχει προβλέψει επικείμενα, αυταρχικά μέτρα από τις δυτικές κυβερνήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να περιορίσουν τις μετακινήσεις των ανθρώπων και τη χρήση οχημάτων υπό το πρόσχημα της δράσης για την «κλιματική αλλαγή».

Μιλώντας σε υποστηρικτές μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο Farage προειδοποιεί: «Έρχονται κλιματικά lockdown», επικαλούμενος ένα πρόσφατο όριο που τέθηκε στη χρήση αυτοκινήτου από τον γνωστό για τις ακραίες δηλώσεις του Δήμαρχο του Λονδίνου, Sadiq Khan.

If you’re eligible to do so, I encourage you to book your Spring COVID-19 vaccine to protect yourself from the virus as much as you possibly can.

Find out how to below https://t.co/JiE15KXpc9

— Mayor of London, Sadiq Khan (@MayorofLondon) April 8, 2023

Απαντώντας σε ένα από τα tweets του Khan, το οποίο ενθάρρυνε τους Λονδρέζους να «αποφύγουν τα περιττά ταξίδια με αυτοκίνητο», ο Farage υποστήριξε: «μας λέει: μην χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας, μην αφήνεται τον κινητήρα στο ρελαντί, μη καίτε ξύλα ή απορρίμματα».

«Τα επόμενα χρόνια θα μας πουνε ότι δεν μπορούμε να οδηγήσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό, δεν μπορούμε να κάνουμε εκείνο, και ο Sadiq Khan θα είναι πρωτοπόρος σε αυτό», είπε ο Farage.

Ο Sadiq Khan έχει συχνά προειδοποιήσει για τους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής (που αποτελεί απάτη σύμφωνα με την δική μας άποψη) και τη χρησιμοποίησε για να δικαιολογήσει τη «Ζώνη εξαιρετικά χαμηλών εκπομπών ( ULEZ )» του Λονδίνου, η οποία χρεώνει τους Βρετανούς 12,50 λίρες την ημέρα για να οδηγήσουν στην πρωτεύουσα.

anazitiseis.gr