Σε αναμμένα κάρβουνα η διεθνιστική Δύση, στηρίζει η πατριωτική Αμερική! Ποιά η προειδοποίηση του Alex Jones.
Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Τάκερ Κάρλσον, έχει αναστατώσει την διεθνιστική Δύση μετά τον εντοπισμό του στην Μόσχα αυτή την εβδομάδα, με τους παρατηρητές να υποθέτουν ότι ο Κάρλσον έφτασε για να πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και πως η συνέντευξη αυτή έγινε!

Και πράγματι έγινε!!! Ο Τάκερ Κάρλσον ανακοίνωσε πως πήρε συνέντευξη από τον Ρώσο ηγέτη για να πληροφορηθούν οι Αμερικανοί τι ισχύει πέραν του αφηγήματος των διεθνιστών για την Ουκρανία και όχι μόνο!!!

ΜΜΕ στις ΗΠΑ προειδοποιούν πως αυτή την συνέντευξη δεν την θέλουν οι διεθνιστές!

Ο Άλεξ Τζόουνς εξέδωσε έκτακτη προειδοποίηση στον Τάκερ Κάρλσον μετά την είδηση ​​ότι πήρε ίσως συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν: «Προσευχηθείτε για τον Τάκερ! Οι παγκοσμιοποιητές ΔΕΝ θέλουν να δει ο κόσμος αυτή τη συνέντευξη»!

Επιπλέον, ο Αμερικανός επιχειρηματίας Πάτρικ Μπερν προβλέπει ότι η συνέντευξη Κάρλσον/Πούτιν θα περιέχει τόσο ισχυρές αποκαλύψεις που θα «αλλάξουν την ιστορία».

H γεωπολιτική αναλύτρια και δημοσιογράφος Fiorella Isabel, αναφέρθηκε στο θέμα, σύμφωνα με το Sputnik!

«Το γεγονός ότι αυτή η στόχευση [του Κάρλσον] συμβαίνει με τον τρόπο που συμβαίνει τώρα υποδηλώνει φόβο από τις Ηνωμένες Πολιτείες», είπε η Ίζαμπελ.

«Φοβούνται μια συζήτηση που θα μπορούσε να έχει κάποιος όπως ο Τάκερ Κάρλσον και ο Βλαντιμίρ Πούτιν επειδή ο Τάκερ Κάρλσον έφυγε από το Fox [News]. Και από τότε που έφυγε από το Fox, έχουν συμβεί τόσα πολλά στον κόσμο! Yπάρχουν μεγάλες κλιμακώσεις, όχι μόνο στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, αλλά προφανώς και με το Ιράν μέσω Ισραήλ-Παλαιστίνης και μέσω, φυσικά, Ουκρανίας».

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες εμπλέκονται σε κάθε μία από αυτές τις συγκρούσεις», σημείωσε η δημοσιογράφος. «Και νομίζω ότι ο στόχος είναι να δείξουμε πραγματικά πώς είναι η Μόσχα, πώς είναι ο ρωσικός λαός και να δώσουμε μια διαφορετική προοπτική».

Η Ίζαμπελ υποθέτει ότι ο Κάρλσον είναι πράγματι πολύ πιθανό να μίλησε με τον Πούτιν ενώ βρισκόταν στη Μόσχα, προσθέτοντας: «Δεν νομίζω ότι θα ερχόταν για κάτι λιγότερο». Σημείωσε επίσης ότι ο Κάρλσον έχει μιλήσει στο παρελθόν με άλλους ηγέτες που μερικές φορές θεωρούνται αμφιλεγόμενοι στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν.

ΕΛ