Ανάρτηση της αδερφής του αγνουμένου με έκκληση για κοινοποίηση

Μια μυστηριώδης εξαφάνιση στο Μεσολόγγι δηλώθηκε στις Αρχές. Νεαρός άνδρας, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για τις διακοπές των Χριστουγέννων, δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τότε που πήγε για κυνήγι.

Την εξαφάνιση του 31χρονου δήλωσε στην ΕΛ.ΑΣ η οικογένειά του το απόγευμα της Παρασκευής, 5 Ιανουαρίου.

Όπως ανέφερε η μητέρα του, ο γιος της ταξίδεψε από το εξωτερικό για να περάσει τις γιορτές με τους δικούς του. Το πρωί της περασμένης Πέμπτης έφυγε από το σπίτι για κυνήγι και από τότε αναζητείται. Οι έρευνες που έγιναν στην περιοχή που είχε αναφέρει δεν απέδωσαν καθώς δεν προέκυψε κανένα ίχνος του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο αγνοούμενος ζήτησε από γνωστό του να τον μεταφέρει οδικώς στην περιοχή κοντά στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις του Μεσολογγίου, προκειμένου να κυνηγήσει. Μαζί του είχε την καραμπίνα του. Από εκείνη την στιγμή δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Οι έρευνες, μέχρι αυτή την ώρα, έχουν επικεντρωθεί μεταξύ Μεσολογγίου και παραρτήματος του Πανεπιστημίου σε αγροτικές εκτάσεις, καθώς εκεί εξέπεμψε σήμα τελευταία το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου.

Τις έρευνες συνδράμουν στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ με την Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης, και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Δούκα. Αναμένεται να επεκταθούν και προς την περιοχή της λιμνοθάλασσας.

Η ανάρτηση της αδερφής του αγνουμένου

«Καλημέρα. Από την Πέμπτη το βράδυ αγνοείται ο αδερφός Μπάμπης κουτσικος . Τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό του είναι στον Άγιο Θωμά στην περιοχή τρία Δέντρα . Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί. Οπότε παρακαλώ όποιος τον ξέρει ή δεν τον ξέρει αλλά θέλει να βοηθήσει ας πάει προς τα εκεί και να ψάξει. Είναι ήδη εκεί κάποια συγγενικά πρόσωπα και κάποια στιγμή θα πάει και η αστυνομία. Παρακαλώ κοινοποιειστε τη δημοσίευση».