σ.σ : Γιατι? τι καναμε? Αν ο Α.Ρεμος νιωθει ασχημα επειδη κάτι έκανε στους Αλβανους να ζητηση συγνωμη για τον εαυτό του

Μετά την περηφάνια για το σπίτι του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη, ο Ρέμος ζητάει συγνώμη από τους Αλβανούς γιατί τους φέρθηκαν άσχημα οι “κακοί Έλληνες”

Συγγνώμη εκ μέρους όσων Ελλήνων πλήγωσαν τους Αλβανούς στην παρουσία τους στην Ελλάδα ζήτησε ο Αντώνης Ρέμος με συναυλία του στα Τίρανα
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Αντώνη Ρέμου στην Αλβανία, κατά τη διάρκεια συναυλίας που έδωσε στα Τίρανα, μαζί με τη Μαρινέλλα.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μετά από τις επισκέψεις στην Τουρκία, τώρα υποκλίθηκε στους Αλβανούς για το μεροκάματο φυσικά. Την ώρα που οι Αλβανοί αφανίζουν τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό, ο Αντώνης Ρέμος ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους όσων… πλήγωσαν τους Αλβανούς στη χώρα μας.

«Εγώ το ’95 έβγαλα τα πρώτα μου τραγούδια, εκεί γύρω στο ’90 ήρθατε κι εσείς για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Από τότε περάσανε πάρα πολλά χρόνια, μεγαλώσατε, κάνατε οικογένειες, κάνατε παιδιά, μεγαλώσανε τα παιδιά σας, μεγαλώσαμε κι εμείς… Κι αυτό που θέλω να σας πω είναι δύο λέξεις μόνο: ένα ευχαριστώ πολύ που βοηθήσατε πραγματικά την Ελλάδα μας σε στιγμές που το χρειαζόταν κι ένα συγγνώμη γιατί η Ελλάδα σας πλήγωσε και νιώθω ότι πληγωθήκατε» ήταν η δήλωσή του στα Τίρανα.

Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη που καταδικάστηκε από τις αλβανικές αρχές με στημένο κατηγορητήριο, παραμένει κρατούμενος και οι Χειμαρριώτες καταγγέλλουν ότι Αλβανοί υφαρπάζουν τις περιουσίες τους…