Ο υιός του καταδικασμένου τρομοκράτη της 17Ν Δ. Κουφοντίνα στηρίζει Ιράν-Χεζμπολάχ κατά του Ισραήλ σε ανάρτηση του-Η τρομοκρατική οργάνωση της Χαμάς, δεν νίκησε σε κανέναν πόλεμο αλλά επιτέθηκε σε ανυποψίαστους νεαρούς 18-25 σε μια μουσική εκδήλωση σκοτώνοντας βιάζοντας
Υπόγειες μυστικές διαδρομές επικοινωνίας σε παράνομα Τζαμιά εντός Αθηνών επικαλείται γνωστή ιστοσελίδα στο Χ, επιχαίροντας για τις ωμές δολοφονίες και τους βιασμούς νερών κοριτσιών, με την διαπόμπευση τους από στίφη ακραίων Μουσουλμάνων.

Το σιιτικό τζαμί Πακιστανών στο Περιστέρι Jafria*, πανηγυρίζει & μοιράζεται την ευτυχία των μουτζαχεντίν της Χαμάς.

Συνδέεται με το σιιτικό τζαμί στον Πειραιά, γνωστό για τα δημόσια αυτομαστιγώματα.

*Απο το σιιτικό ισλαμικό κίνημα Tehreek-e-Jafaria που ιδρύθηκε το 1979 ως TNFJ

Εφόσον ισχύει η συγκεκριμένη είδηση πρόκειται για μια ενέργεια που βάζει σε πολύ μεγάλη σκέψη τις ελληνικές αρχές, για την ιδεολογία που καλλιεργείται σε αυτοσχέδιους ναούς των Ισλαμιστών εντός της χώρας μας, που τους φιλοξενεί, ενώ προκαλεί σαφώς και το δημόσιο αίσθημα.

Η τρομοκρατική οργάνωση της Χαμάς, δεν νίκησε σε κανέναν πόλεμο, αλλά επιτέθηκε σε ανυποψίαστους νεαρούς και νεαρές 18-25 σε μια μουσική εκδήλωση, σκοτώνοντας αδιακρίτως, βιάζοντας και διαπομπεύοντας νεαρές κοπέλες.

Ο υιός του καταδικασμένου τρομοκράτη της 17Ν Δ. Κουφοντίνα στηρίζει Ιραν-Χεζμπολάχ κατά του Ισραήλ σε ανάρτηση του, προκαλώντας φυσικά αντιδράσεις.

Ο άλλος πήγαινε σε συνέδριο της σιιτικής τρομοκρατικής στρατιωτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ (Κόμμα του Θεού) στον Λίβανο και ποστάρει και φωτογραφίες καμαρωτός καμαρωτός γεμάτος περηφάνια! Τι θα ζήσουμε ακόμα ρε γαμώτο;;;

Αντάρτες της ίδιας οργάνωσης επιτέθηκαν σε οικίες Ισραηλινών πολιτών, σκότωσαν γονείς μπροστά στα μάτια των έντρομων παιδιών, τα οποία εκτέλεσαν στην συνέχεια με σαδιστικό τρόπο.

Επίσης, η ίδια τρομοκρατική ισλαμική οργάνωση, πήρε ομήρους νεαρά παιδιά, ηλικιωμένους και ολόκληρες οικογένειες , ως ασπίδα στους βομβαρδισμούς της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας.

Όλα αυτά είναι ειδεχθή εγκλήματα κατά του ανθρώπινου πολιτισμού, που θυμίζουν Οθωμανική Αυτοκρατορία, δεν είναι πολεμικά κατορθώματα, για συγχαίρονται για αυτά πολίτες που πιθανόν έχουν την ελληνική υπηκοότητα, και ζουν εντός μιας χώρας που τραβήξει τα πάνδεινα από τις θηριωδίες των βάρβαρων Τούρκων εκατοντάδες χρόνια.

Κηρύγματα μίσους και διασυνδέσεις με ακραίες ισλαμιστικές οργανώσεις και στην ΕΕ σε Τζαμιά στην Ελλάδα;
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον ελληνικό τύπο έχουμε πληροφορίες για κηρύγματα μίσους σε άτυπους χώρους προσευχής μουσουλμάνων στην Αττική.

Πάνω από 80 παράνομα Τζαμιά φέρονται να υπάρχουν μόνο στον νομό Αττικής, στα οποία ιμάμηδες και ορισμένοι πιστοί επικροτούν τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη και εκφράζονται θετικά για το Ισλαμικό Κράτος, ανυπομονώντας για τις επόμενες αιματηρές ενέργειες της οργάνωσης.

Ισραηλινά ελικόπτερα πραγματοποιούν επιθέσεις στο έδαφος του Λιβάνου.

Πριν λίγες ημέρες ο υπ. Μετανάστευσης του Λιβάνου & ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Νασράλα, απείλησαν τη διεθνή κοινότητα πως θα αφήσουν τα 2εκ Σύρους που βρισκονται στο έδαφος τους να φύγουν με σκάφη προς την Ευρώπη.

Αυτό ανέφερε παλαιότερη διαβαθμισμένη έκθεση των «ειδικών» υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.

Εκεί υπάρχουν στοιχεία για ιεροκήρυκες που καλούν σε πόλεμο ενάντια στους «αποστάτες του Ισλάμ», καθώς και φανατικούς μουσουλμάνους, που στη καθιερωμένη προσευχή της Παρασκευής εκφράζονται ανοικτά υπέρ του Ισλαμικού Κράτους και επικροτούν πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις.

Στην ίδια έκθεση υπάρχουν πληροφορίες, για διασυνδέσεις των επικεφαλής ορισμένων λατρευτικών χώρων με δίκτυα που διευκόλυναν τη μετακίνηση ισλαμιστών «μαχητών» από χώρες του Μαγκρέμπ στη Συρία και στο Ιράκ μέσω Ελλάδας, για λογαριασμό του Ισλαμικού Κράτους.

Επίσης τονίζονται οι διασυνδέσεις ορισμένων παράνομων τζαμιών με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, της Χεζμπολάχ, την Χαμάς κά.

Μετά την ωμή τρομοκρατική ενέργεια της Χαμάς στο Ισραήλ, και τις κινήσεις σε δομές μεταναστών και την πρόσφατη πορεία λίγων ευτυχώς ατόμων στην Βουλή, έχει σημάνει συναγερμός στις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών και για τα παράνομα τζαμιά που λειτουργούν στην Αθήνα αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας μας.

Ο πόλεμος στο Ισραήλ, όπως πιστεύουν πολλοί ειδικοί αμυντικοί αναλυτές, θα έχει πολλές προεκτάσεις σε ολόκληρη την λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου και την Ευρώπη, και αυτό αποκρύβει πολλά ακόμα να δούμε.

pentapostagma