Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ο Βρετανός νεκροθάφτης John O’Looney μοιράστηκε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με περίεργους θρόμβους που αφαιρούνται από τα σώματα, όπως ισχυρίζεται, εμβολιασμένων ανθρώπων.

Πάντως, οι κρατικοί επιστήμονες εξακολουθούν να διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια για τον COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Μια εικόνα θρόμβων που φέρονται να αναδύθηκαν από το σώμα ενός νεαρού εμβολιασμένου άνδρα έγινε viral στο Twitter. Ο μεγάλος θρόμβος που βλέπετε στην εικόνα φέρεται να είναι από την αορτή. “Ασφαλές και αποτελεσματικό, χμ”, αναρωτιέται ο O’Looney.

Here a sample of the “protection” taken from a young jab receipient, the big one on the left side is from the aorta.
Safe and effective though eh… pic.twitter.com/qijGa8KzGV— John Olooney (@OlooneyJohn) February 16, 2023

Μοιράζεται αυτές τις φωτογραφίες γιατί, όπως διατείνεται, «οι άνθρωποι πρέπει να δουν τι τους σκοτώνει και τι κουκουλώνεταιι». Παροτρύνει επίσης τον κόσμο να ρίξει μια ματιά στο τι έχουν να πουν για το θέμα οι διευθυντές κηδειών Brenton Faithfull και Richard Hirschman.

Ο O’Looney ισχυρίζεται ότι βρίσκει αυτούς τους θρόμβους σε πολλά εμβολιασμένα άτομα. Βρίσκει επίσης παραδοσιακούς θρόμβους αίματος στο μέγεθος μπάλας του γκολφ.

Conspiracy everywhere pic.twitter.com/SlfFzmgBZJ— John Olooney (@OlooneyJohn) February 17, 2023

oh look
another load of conspiracy pic.twitter.com/3RxOOEWzsd— John Olooney (@OlooneyJohn) February 17, 2023

Nothing to see here – its conspiracy im finding pic.twitter.com/XDFtQE9GPl— John Olooney (@OlooneyJohn) February 17, 2023

El.gr