Πέμπτη ημέρα επεισοδίων μεταξύ ομάδων Ρομά και αστυνομικών δυνάμεων σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Νομισματοκοπείου και στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο.

Ομάδες Ρομά έβαλαν φωτιά σε κάδους και τους έσπρωχναν προς το κέντρο του οδοστρώματος, ενώ στη Μεσογείων έβαλαν φωτιά και στον περιβάλλοντα χώρο γνωστής εταιρείας ταχυφαγείου.

Επίσης, στη συμβολή της λεωφόρου ΝΑΤΟ και Μεγαρίδος, ομάδα Ρομά επιτέθηκαν με πέτρες σε πυροσβεστικό όχημα, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα από τα τζάμια του οχήματος και να τραυματιστεί ελαφρά ένας πυροσβέστης.

Λίγη ώρα αργότερα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, στο ύψος Τριγώνη, περίπου 60 άτομα έβαλαν φωτιές σε λάστιχα και κάδους και πέταξαν αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις. Στο σημείο έσπευσε μάλιστα και το όχημα εκτόξευσης νερού της ΕΛΑΣ, ο «Αίαντας».

Παράλληλα, ένταση υπήρχε και στο Μενίδι από περίπου 100 άτομα που πέταξαν αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις, στις οδούς Κύπρου και Κωνσταντινουπόλεως.

Επιπλέον, επεισόδια σημειώθηκαν και στα Εξάρχεια όπου περίπου λίγο πριν τις 11 το βράδυ ομάδα ατόμων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Ναυαρίνου με συνέπεια τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, που μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Τέλος, επεισόδια σημειώθηκαν και στην Πάτρα, όπου πέταξαν και μπογιές στο Δικαστικό Μέγαρο, αλλά και στη Θεσσαλονίκη.