Το Εθνικό Μέτωπο απαντά με πολιτικές δράσεις.

Το πόσο φοβούνται την αντίδραση στην ανύπαρκτη ” ελληνοτουρκική φιλία “και τη νέα εθνική μειοδοσία στο Αιγαίο, φαίνεται από την απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ για απαγόρευση κάθε συγκέντρωσης ενάντια στην επίσκεψη Ερντογκάν.

Με ανακοίνωση στον ιστότοπο της ΕΛ.ΑΣ. απαγορεύεται κάθε δημόσια συνάθροιση, όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας αλλά σε μια μεγάλη περιοχή της ευρύτερης περιοχής της πρωτεύουσας. Η απόφαση αυτή που πραγματικά, θα ζήλευε και η Β. Κορέα, δείχνει την απομόνωση της κυβέρνησης από την κοινωνία. Μία κοινωνία που δεν θέλει άλλη εθνική υποχώρηση, ούτε βλέπει το παραμικρό θετικό στην όποια συζήτηση με την Τουρκία.
Το Εθνικό Μέτωπο είχε εξαγγείλει συγκέντρωση για την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στο Μνημείο Ιμίων για τις 13.00 . Στην απαγορευτική απόφαση αυτή, το Εθνικό Μέτωπο θα απαντήσει με σειρά ενημερωτικών δράσεων σε ολη την Αττική. Η αντίδραση στην νέα τουρκοκρατία είναι καθήκον κάθε Έλληνα που δεν δέχεται τον εκτουρκισμό της Θράκης, την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο και την αντικατάσταση πληθυσμού από την οργανωμένη λαθρομετανάστευση.
Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου.

Προς
τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
Τον Διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής
Την Διεύθυνση Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ
Θέμα : Αίτηση αδείας συγκεντρώσεως και λήψη μέτρα Ασφαλείας

Δια της παρούσης σας γνωστοποιούμε ότι το Εθνικό Μέτωπο επιθυμεί να διοργανώσει εκδήλωση διαμαρτυρίας για την άφιξη του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στο χώρο του μνημείου Ιμίων -Παύλου Μελά 37 παραπλεύρως ΛΑΕΔ. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7-12-2023 στις 13.00. Σας ενημερώνουμε ότι οι συγκεντρωμένοι θα βρίσκονται στο χώρο του πεζοδρομίου και δεν θα παρακωλυθεί η ομαλή λειτουργία της πόλης.

Για το Εθνικό Μέτωπο
Δημήτρης Ζαφειρόπουλος
Γεώργιος Βεργιάννης