Τα “γαλλικά” στον υπουργό Χατζηδάκη από τον Νίκο Κιουτσούκη και η εκπροσώπηση της ΝΔ από “κάποιον” Κόλλια… αγνώστων λοιπών στοιχείων. “Δεν θα βρούμε ούτε την ψήφο μας με αυτά που κάνετε”

edolio5 team

Χαμός, πληροφορούμαστε, έγινε στην κοπή της πίτας της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ πριν λίγες μέρες.

Η ΝΔ υποβάθμισε την εκδήλωση, καθώς οι παρευρισκόμενοι ανέμεναν την παρουσία του Γραμματέα Παύλου Μαρινάκη, αλλά αντ΄αυτού εμφανίστηκε ο υπεύθυνος Συνδικαλιστικού Θ. Κόλλιας.

Ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Νίκος Κιουτσιούκης, στην ομιλία του, υπήρξε ιδιαίτερα επικριτικός έναντι της πολιτικής της κυβέρνησης (κυρίως έναντι του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη) στον εργασιακό τομέα.

Φέρεται, μάλιστα, να είπε πως οι εργαζόμενοι είναι όλοι εναντίον της πολιτικής που ασκείται, ενώ η Νέα Δημοκρατία αποφασίζει και διατάσσει, χωρίς να ακούει τη βάση του κόμματος.

Λαμβάνοντας τον λόγο ο εκπρόσωπος του κόμματος Θ. Κόλλιας επιτέθηκε στον Ν. Κιουτσιούκη, λέγοντας ότι είναι απαράδεκτο, ότι ποτέ δεν στήριξε το κόμμα κοκ.

Οι δε παρευρισκόμενοι στην κοπή της πίτας, μετά από αυτά, χωρίστηκαν στα δυο, με αποτέλεσμα έναν κακό χαμό και ένα άσχημο κλίμα.

Αν έχουμε και άλλες πληροφορίες-ή εξελίξεις – θα σας τις μεταφέρουμε.

edolio5.blogspot.com