Χωρίς ένεση μπαίνουν μέσα σου τα νανοσωματίδια…
Εργασία από ερευνητές του πανεπιστημίου Yale έχει τίτλο: ”Πολυμερή νανοσωματίδια που διανέμουν mRNA στον πνεύμονα για εμβολιασμό του βλεννογόνου”.

Όπως αναφέρουν εναλλακτικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ:
«Αυτό που αυτοί οι ερευνητές στο Yale κατάφεραν να πετύχουν είναι να αναπτύξουν μια νέα μέθοδο διανομής εμβολίων mRNA μέσω του αέρα!!!!!

Ορίστε τι έγραψαν συγκεκριμένα στην περίληψή τους:

‘Μια εισπνεόμενη πλατφόρμα για θεραπείες με αγγελιαφόρο RNA (mRNA) θα επέτρεπε ελάχιστα επεμβατική και στοχευμένη για τους πνεύμονες διανομή για ένα πλήθος πνευμονικών παθήσεων. Παρουσιάζουμε ένα εισπνεόμενο όχημα με βάση τα πολυμερή για την διανομή θεραπευτικών mRNA στον πνεύμονα. Αξιοποιήσαμε με τον καλύτερο τρόπο τα βιοδιασπώμενα (νανοσωματίδια) για διανομή mRNA’.

Το πείραμά τους αποδείχθηκε επιτυχημένο. Μπόρεσαν να εμβολιάσουν ποντίκια, χρησιμοποιώντας 2 δόσεις, που χορηγήθηκαν μέσω της μύτης, ενός εμβολίου το οποίο περιείχε νανοσωματίδια που μετέφεραν το εμβόλιο mRNA κατά του covid.

Αυτά τα ποντίκια εμβολιάστηκαν χωρίς (να τους γίνει) καμία ένεση… Και, σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτό το πείραμα έδειξε ότι αυτή η νέα μέθοδος χορήγησης ήταν ”ασφαλής και αποτελεσματική”.

Και τώρα σχεδιάζουν να την δοκιμάσουν σε ανθρώπους…»

Δείτε το βίντεο:

el.gr