που η ΝΔ έχει αποκοπεί πλήρως απ τον πυρήνα των οπαδών της στην κοινωνία κι έχει απωλέσει πλήρως την ιδεολογική της ηγεμονία ενώ κυβερνά..ελλείψει αντιπάλου..

Είναι πολιτικά παλαβό, είναι τσίρκο Medrano, δεν βγάζει νόημα», επισήμανε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, προσθέτοντας ότι έγινε «το απόλυτο άδειασμα όλων σε όλους» και πως «είναι θαύμα που μείναμε στο ευρώ με αυτούς τους παλαβούς που κυβέρνησαν 5 χρόνια».

Όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας, ο «Αλέξης Τσίπρας τελείωσε τον πολιτικό του βίο. Ηττήθηκε από τον Νίκο Παππά, όχι από τον Κασσελάκη. Είναι χαμένος σίγουρα ο Στέφανος Κασσελάκης, κερδισμένος είναι ο Νίκος Παππάς», λέγοντας πως το αναφερόμενο στέλεχος του κόμματος είναι αυτός που κινεί τα νήματα του συνεδρίου. 

«Έφαγε τα μούτρα του ο Τσίπρας, είπε πρέπει να γίνουνε επαναληπτικές εκλογές, κατέβασε υποψήφια τη Γεροβασίλη με υπαρχηγό τον Φλαμπουράρη και όχι μόνο χάσανε, δεν καταφέρανε καν να προκαλέσουν εκλογές. Μιλάμε για συντριβή» είπε χαρακτηριστικά. 

«Ο Τσίπρας έγινε ρεζίλι. Πρέπει να μπει σε αεροπλάνο να φύγει», αποφάνθηκε.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι σε δεινή θέση. «Εν ενεργεία πρόεδρος να μην καταφέρνει να κατεβάσει πρόταση; Έχει από πίσω του τον Νίκο Παππά που ελέγχει τα νήματα. Καθάρισε τον Τσίπρα σαν αυγό» και πρόσθεσε πως ο Στέφανος Κασσελάκης έπρεπε να κατέβεις τις εκλογές διότι θα τις κέρδιζε.

«Ο Κασσελάκης ως πολιτικός έχει τελειώσει. Αρχηγός που δεν μπορεί να περάσει ούτε την πρότασή του στο συνέδριο, δεν είναι αρχηγός» υπογράμμισε.