Αυτές είναι κινητοποιήσεις αγροτών που διεκδικούν το δίκιο τους. Χιλιάδες τρακτέρ, χιλιάδες κόσμος, μπροστά από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, να φωνάζουν, να διαμαρτύρονται και μάχονται για τα όσα θεωρούν δίκαια και σωστά για τον κλάδο τους. Για την ακρίβεια, για τις μεταφορές για όλα όσα εμποδίζουν τους πραγματικούς αγρότες να κάνουν τη δουλειά τους και όχι να παίρνουν απλά ευρωπαϊκές επιδοτήσεις.

Καταλάβατε τσιράκια του Κούλη τι πρέπει να γίνει; Πήρατε 300 τρακτέρ και τα βάλατε να κάθονται στην έκθεση της Θεσσαλονίκης και όλα βαίνουν καλώς. Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις λέει στην Ελλάδα και εννούν το δίωρο κλείσιμο των Εθνικών οδών.

Την ίδια ώρα, οι Βρυξέλλες, εκεί που βρίσκονται οι “ισχυροί” της Ευρώπης και αποφασίζουν οικονομικές βοήθειες στον Ζελένσκι, νιώθουν την “καυτή ανάσα” των αγροτών που διαμαρτύρονται.

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τι ακριβώς γίνεται στις Βρυξέλλες μπας και πάρετε κανένα μάθημα και εσείς οι Έλληνες αγρότες. Οι ανεξάρτητοι αγρότες. Αυτοί που μπορείτε να υψώσετε φωνή. Και όχι τα τσιράκια της κυβέρνησης!

Έτσι γίνεται ο αγώνας…