«Βουίζουν» τα μεγαλύτερα δίκτυα στον κόσμο.
«Τα εμβόλια κατά του COVID από πασίγνωστες εταιρείες έχουν συνδεθεί με σπάνια περιστατικά καρδιακών, εγλεφαλικών και διαταραχών του αίματος», σύμφωνα με τη μεγαλύτερη μελέτη εμβολίων μέχρι σήμερα.

Ερευνητές από το Παγκόσμιο Δίκτυο Δεδομένων Εμβολίων ανέλυσαν 99 εκατομμύρια ανθρώπους που έλαβαν εμβόλια σε 8 χώρες και παρακολούθησαν αυξήσεις περιστατικών σε 13 ιατρικές καταστάσεις, ανέφερε το Bloomberg News.

Η μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Vaccine την περασμένη εβδομάδα, διαπίστωσε ότι τα εμβόλια συνδέθηκαν με μια ελαφρά απότομη αύξηση στις νευρολογικές, αιματολογικές και καρδιακές παθήσεις.

Αυτά δεν πρόκειται να ακουστούν σε κανένα μεγάλο ελληνικό μέσο!!

Ξαφνικά τέτοιες μελέτες βγαίνουν σήμερα που βρίσκονται σε εξέλιξη Επιτροπές ανά τον κόσμο (όχι στην Ελλάδα!!) που εξετάζουν τα πεπραγμένα της «αμαρτωλής τριετίας covid».

Πιο συγκεκριμένα, στο εξωτερικό μεταδίδονται τα εξής:

«Σπάνιες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας – φλεγμονή του καρδιακού μυός – βρέθηκαν στην πρώτη, δεύτερη και τρίτη δόση των εμβολίων mRNA δύο μεγάλων εταιρειών.

Μια άλλη καρδιακή πάθηση, η περικαρδίτιδα, η φλεγμονή του καρδιακού μυός, είχε 6,9 φορές αυξημένο κίνδυνο σε εκείνους που έλαβαν μια τρίτη δόση του εμβολίου της εταιρείας A., σύμφωνα με τη μελέτη.

Εν τω μεταξύ, η πρώτη και η τέταρτη δόση της εταιρείας M. είχαν 1,7 φορές και 2,6 φορές αυξημένο κίνδυνο εκδήλωσης καρδιακής πάθησης, αντίστοιχα.

Εντοπίστηκε επίσης αυξημένος κίνδυνος για έναν τύπο θρόμβου αίματος στον εγκέφαλο από εμβόλια ιικού φορέα, όπως αυτός που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ανέφερε το Bloomberg.

Υπήρχε 2,5 φορές μεγαλύτερος κίνδυνος να αναπτύξουν το σύνδρομο Guillain-Barre, μια σπάνια νευρολογική διαταραχή στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στα νεύρα, μεταξύ των ατόμων που έλαβαν το εμβόλιο της εταιρείας A.

Πιθανά σήματα ασφαλείας για εγκάρσια μυελίτιδα, μια φλεγμονή του νωτιαίου μυελού, εντοπίστηκαν μετά από εμβόλια ιικού φορέα, όπως και η οξεία διάχυτη εγκεφαλομυελίτιδα, η φλεγμονή και το πρήξιμο στον εγκέφαλο και στο νωτιαίο μυελό, μετά από εμβόλια ιικού φορέα και mRNA, βρήκαν οι ερευνητές».