Την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ, την Τετάρτη, σχολίασε ο Κυριάκος Βελόπουλος. «Σήμερα ο πρωθυπουργός τεκμηρίωσε ότι η πολιτική που εφαρμόζει βασίζεται στην εξαπάτηση των πολιτών και την ανευθυνότητα που πλέον ξεπερνά τα όρια της εθνικής μειοδοσίας» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Ο πρωθυπουργός ομολόγησε ότι δεν θα εμποδίσει την πώληση μαχητικών F-16 και πυραύλων στην Τουρκία. Το να επιτρέπεις την πώληση όπλων στον εχθρό σου που απειλεί να δολοφονήσει Έλληνες συνιστά τον ορισμό της εθνικής μειοδοσίας» πρόσθεσε ο κ. Βελόπουλος.

Για την αισχροκέρδεια

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης πρόσθεσε: «Ο πρωθυπουργός ομολόγησε ότι έλεγε ψέματα μιλώντας για ‘εισαγόμενη ακρίβεια‘. Εξαπάτησε όμως πάλι το Πανελλήνιο καθώς τα μέτρα που ανακοίνωσε υποθάλπουν τους κερδοσκόπους αντί να προστατεύουν τους Έλληνες».

Για τον γάμο των ομοφύλων και την τεκνοθεσία

«Ως κοινός ‘πολιτικός απατεώνας’, ο Κ. Μητσοτάκης εισάγει τον γάμο ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία παιδιών, χωρίς να τα έχει ανακοινώσει προεκλογικά. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι δεν θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας, εκ του ασφαλούς φυσικά, διότι έχει ως δεκανίκια τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, την Πλεύση Ελευθερίας και την Νέα Αριστερά!» ανέφερε ο κ. Βελόπουλος και πρόσθεσε:

«Ο πρωθυπουργός δυστυχώς εκτός από την αλήθεια κατέρριψε ακόμα και την επιστήμη της Βιολογίας ανακαλύπτοντας ‘τρίτο φύλο’, ενώ ψεύδεται και για την ‘παρένθετη μητρότητα’, αφού με το νόμο του, οι ‘εύποροι ενδιαφερόμενοι’ θα μπορούν να ‘μισθώνουν’ φτωχές γυναίκες στο εξωτερικό. Η χλευαστική αναφορά του (μιλώντας για ‘ρύζια’) στο Ιερό Μυστήριο του Ορθόδοξου Γάμου, απλώς επιβεβαιώνει την Ελληνική Λύση όταν μιλά για χριστιανοφοβία της κυβέρνησης».

Καταλήγοντας τόνισε: «Ήρθε η ώρα επιτέλους να μιλήσει και η Εκκλησία, η οποία περιέργως δεν ορθώνει ανάστημα».