«Φτιάξτε πρώτα τη δημόσια παιδεία, τα δημόσια πανεπιστήμια και μετά τα ιδιωτικά για τους πλούσιους φίλους σας», δήλωσε μιλώντας στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση νομοθετεί «για τα παιδιά των πλούσιων φίλων».
«Το πρόβλημα στην παιδεία είναι δομικό» και «ξεκινά από τις χαμηλές βαθμίδες» επεσήμανε ο Κυριάκος Βελόπουλος τονίζοντας ότι η Ελληνική Λύση δεν μπορεί να ανεχθεί τη δημιουργία τουρκικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος σχολίασε και την τοποθέτηση του γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα περί «Σούγκαρ Ντάντις».

«Από ένα λάθος φραστικό, καταλήξαμε να μιλάμε εδώ μέσα για μια χαζομάρα, αντί να μιλάμε για την ουσία. Αλλάξατε την ατζέντα της συζήτησης. Μπράβο. Μια χαρά ρίχνετε νερό στον μύλο της κυβέρνησης. Οι λέξεις είναι φθηνές όταν τις χρησιμοποιούν φθηνά PASS που μοιράζετε. Άκουσα βουλευτή να λέει ότι ο κος Κουτσούμπας είναι μισογύνης εξ αιτίας όσων είπε. Για εμάς μισογυνισμός είναι να αντικαθιστάς το όνομα της μάνας με το γονέας 1, να λες ότι η γυναίκα δεν είναι μάνα αλλά άνθρωπος με μήτρα. Μισογυνισμός είναι η Ελληνίδα μάνα να μην έχει δουλειά, να πρέπει να ταΐσει τα παιδιά της και να μην έχει καμία στήριξη από την πολιτεία», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ