Πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα οι αναφορές για θεάσεις “εξωγήινων”… Προετοιμάζεται η κοινή γνώμη για κάτι;;;

Μην ξεχνάμε και τα όσα αναφέρθηκαν στο αμερικανικό Κογκρέσο (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sun, video (δείτε ΕΔΩ), δείχνει ένα UFO να πετάει πάνω από τη θάλασσα κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας – με έναν μάρτυρα να το περιγράφει ως το “γρηγορότερο πράγμα που έχω δει ποτέ”.

Ο Κάρμεν Ριτς κινηματογραφούσε μια μεγάλη καταιγίδα στα ανοιχτά της παραλίας Φορτ Λόντερντεϊλ στη Φλόριντα όταν είδε μια «μπάλα φωτός» να εκτοξεύεται στον ουρανό .


Το συγκλονιστικό βίντεο του 29χρονου έδειχνε το UFO να περνάει μέσα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου πριν ο Κάρμεν που έκπληκτη είπε: “Ουάου, είδες αυτό που μόλις πέταξε απέναντι;

Στη συνέχεια ακούγεται να ρωτά αν το είδε κάποιος άλλος πριν σταματήσει το βίντεο για να ελέγξει το βίντεο – καθώς «αναρωτήθηκε αν ήταν τρελός».

Ο Κάρμεν, από τη Βοστώνη, επέμεινε ότι το αντικείμενο δεν θα μπορούσε να είναι ένα drone καθώς ταξίδευε «δυο χιλιάδες μίλια την ώρα».


Παραδέχτηκε ότι φοβήθηκε από το ανεξήγητο θέαμα και ισχυρίστηκε ότι θα μπορούσε να ήταν ένα εξωγήινο σκάφος που η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα δείξει στο κοινό.

Είπε: «Ήταν ό,τι πιο γρήγορο έχω δει σε όλη μου τη ζωή και αν πήγαινε τόσο γρήγορα πίστευα ότι θα έκανε κάποιο είδος θορύβου, αλλά δεν το έκανε.

«Το πράγμα στο πίσω μέρος ήταν ένα αεροπλάνο και εκεί μπορείς να βρεις ένα μετρητή για το πόσο γρήγορο ήταν αυτό το πράγμα..

Ο Κάρμεν δεν πιστεύει ότι «είμαστε μόνοι στο σύμπαν» – και πιστεύει ότι το αντικείμενο «είναι κάτι για το οποίο το κοινό δεν πρόκειται να μάθει για πολύ καιρό ακόμα, εάν μάθει ποτέ».