Σαφείς αιχμές απ το γνωστό στέλεχος κατά του «Αργυραικου» και της όλης του στάσης απέναντι στην παραταξη επι χρόνια…

Αναλυτικά στην δήλωσή της αναφέρει:

Μετά και την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων νιώθω την ανάγκη και την υποχρέωση, να ευχαριστήσω ολόψυχα τους πολίτες της Ηπείρου, που στήριξαν τον αγώνα μου, είτε με ψήφισαν είτε όχι, καθώς και τον επικεφαλής της παράταξης και τους συνυποψηφίους μου με τους οποίους μοιράστηκα τις προσδοκίες μου για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας.

Στον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στα Γιάννενα, τον οποίο υπηρετώ με αφοσίωση, η προσφορά και ο έντιμος αγώνας δεν περνούν ποτέ απαρατήρητοι. Επί σειρά ετών έδωσα την καρδιά και το πνεύμα μου να υπηρετήσω την Περιφέρειά μας, πάντα παρούσα σε κάθε εκλογική διαδικασία, παλεύοντας για τις αρχές και τις αξίες μου, χωρίς πολιτικούς υπολογισμούς, χωρίς να υποκύπτω σε μικροκομματισμούς και χωρίς να συμμετέχω σε γραμμές ή σταυρωμένα ψηφοδέλτια, παραμένοντας ακλόνητα πιστή στις αρχές μου και στην υπηρεσία της κοινότητας.

Το ποσοστό που έφερα, συνέβαλε στην αξιοπρεπή παρουσία και την εκπροσώπηση του συνδυασμού ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ στην Περιφέρεια Ηπείρου. Ωστόσο με λύπη διαπιστώνω, ότι το ΠΑΣΟΚ διακατέχεται από ένα περίεργο σύνδρομο εξάρτησης από παρελθοντικές πολιτικές φιγούρες, γεγονός που δυστυχώς μεταφράζεται, μαζί και με άλλους ασφαλώς παράγοντες, σε σταθερά μειωμένα ποσοστά στις εκλογικές αναμετρήσεις. Αναφέρομαι σε πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τους συν αυτώ, οι οποίοι ακόμη και σήμερα, μετά από επαναλαμβανόμενες ήττες του κόμματος,  εξακολουθούν να κινούν τα νήματα λειτουργώντας, ως μοναδικοί «ένοικοι της πολυκατοικίας».

Είναι αυτές οι πρακτικές, που όπως στις βουλευτικές, έτσι και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, οδήγησαν να επιλεγούν και να υποστηριχθούν σε κάποιες περιπτώσεις υποψήφιοι, όχι με γνώμονα τις ικανότητες, τον αγώνα τους και τη δυναμική τους, αλλά τις προσωπικές προτιμήσεις, εκείνων που προσβλέπουν στη μετεκλογική χειραγώγηση και τον παρασκηνιακό έλεγχο του πολιτικού και κομματικού status.

Οι επιπτώσεις των παραπάνω πρακτικών για το ΠΑΣΟΚ είναι εμφανείς μετά το αποτέλεσμα. Το μεγάλο δυστύχημα όμως είναι το κόστος για  την ίδια τη περιφέρεια της Ηπείρου και τους ανθρώπους της. Θεωρώ ότι αν όντως θέλουμε ως Κίνημα Αλλαγής αξιοπιστία που θα μας φέρει και πάλι σε νικητήρια τροχιά, ήρθε η ώρα να υπερβούμε ως κόμμα τις παρελθοντικές εξαρτήσεις,  ώστε να επαναφέρουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών και να διεκδικήσουμε μια προοδευτική αλλαγή για τον τόπο μας με επίκεντρο τον πολίτη και τις ανάγκες του.

Και πάλι ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους Ηπειρώτες που με τίμησαν με πάνω από 1500 ψήφους και σε όσους πίστεψαν τον αυθεντικό, ανιδιοτελή και με απόλυτη διαφάνεια αγώνα μου!