Θα κάνουν τα πάντα για να μην κυβερνήσει ο Τραμπ;;;
Στις 13 Οκτωβρίου 2023, ο ιμάμης Alhajie Jallow εκφώνησε ένα επικίνδυνο κήρυγμα στο Μάντισον του Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, προκαλώντας σοβαρές ανησυχίες για την ριζοσπαστικοποίηση των Αμερικανών μουσουλμάνων, την ισλαμική μετανάστευση και την αποτυχία των υπηρεσιών επιβολής του νόμου να αντιμετωπίσουν τις απειλές της τζιχάντ!

Υπάρχει μεγάλη υπόγεια κινητικότητα στις ΗΠΑ, την ώρα που οι αμερικανικές εκλογές πλησιάζουν με τις πιθανές εστίες πρόκλησης έντασης να είναι πολλές και το Τέξας, όπως διαβάζετε στο ΕΛ, να αρνείται πλέον να ακολουθήσει την πολιτική ανοιχτών συνόρων του Μπάιντεν και να βάζει την Εθνική Φρουρά να προστατεύσει τον φράχτη των συνόρων απέναντι στον αμερικανικό στρατό!

Το ιστορικό του Imam Alhagie Jallow περιλαμβάνει ένα ανησυχητικό ταξίδι σε διάφορες ισλαμικές χώρες και ριζοσπαστικές εκπαιδευτικές εμπειρίες που έχουν εγείρει ανησυχίες για τις ριζοσπαστικές απόψεις του, δεδομένου του ρόλου του ως Ιμάμη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κατά την διάρκεια επτά ετών σπουδών στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβαίας, ο 36χρονος Αλχάγκι απέκτησε πτυχίο στην Σαρία και έμαθε από εξέχοντες ισλαμιστές λογίους γνωστούς για τις ριζοσπαστικές απόψεις τους, οι οποίες αντικατοπτρίζουν τις ισλαμικές γραφές, νόμους και ιερά βιβλία .

Πολλοί Αμερικανοί αναρωτιούνται πώς κατέληξε ο Alhagie στις Ηνωμένες Πολιτείες και γιατί η κυβέρνηση των ΗΠΑ επιτρέπει σε κάποιον με τέτοιες εξτρεμιστικές πεποιθήσεις και διασυνδέσεις να διαμένει εντός των συνόρων της. Ο Alhagie Jallow είναι ένας ισλαμιστής και ειδικός της Σαρία που υποστηρίζει τον νόμο της Σαρία, ο οποίος έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές της θρησκευτικής ελευθερίας, της ελευθερίας της συνείδησης και της ελεύθερης ανταλλαγής ιδεών που υποστηρίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο νόμος της Σαρία είναι γνωστός για το ότι είναι βίαιος, εισάγει διακρίσεις και είναι ανοιχτά φανατικός προς τους μη μουσουλμάνους.

Γιατί η Αμερική του επιτρέπει να υπηρετεί επί του παρόντος ως Ιμάμης του Masjid Us-Sunnah, να διεξάγει διαλέξεις, να οργανώνει μαθήματα ισλαμικής εκπαίδευσης για παιδιά και ενήλικες και ακόμη και να ξεκινήσει την κατασκευή ενός μέγα τζαμιού που τηρεί την σαρία στην καρδιά του Ουισκόνσιν;;; Η ανησυχητική πτυχή δεν είναι μόνο η παρουσία του Imam Alhajie Jallow, αλλά η προφανής απουσία παρέμβασης από την διεθνιστική κυβέρνηση του Μπάιντεν! Υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το πόσοι μουσουλμάνοι στο Ουισκόνσιν εκτίθενται στις προσπάθειες ριζοσπαστικοποίησης του ιμάμη!

Ετοιμάζεται κάτι στις ΗΠΑ, προκειμένου να επέλθει χάος;;;

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο ιμάμης:

«Αγνοήσαμε την αρχή της υποστήριξης η οποία είναι ο ιερός πόλεμος για χάρη του Αλλάχ.

Ο μόνος τρόπος που μπορεί να σταματήσει (την καταδυνάστευση) είναι να αντιμετωπίζουμε τον αντίπαλο όπως μας αντιμετωπίζει.

Μας αντιμετωπίζουν με επιθετικότητα, πρέπει κι εμείς να ανταποδίδουμε με επιθετικότητα.

Είπε ο Αλλάχ στο Κοράνι: ”Πολεμήστε στον δρόμο του Αλλάχ, εκείνους που μάχονται εναντίον σας.”

Θα πολεμήσουν, θα υπερασπιστούν την θρησκεία τους, θα υπερασπιστούν τη γη τους, όχι με τα λόγια τους, αλλά με το αίμα τους.

Ο καθένας από μας πρέπει να γίνει ένας στρατιώτης σήμερα.

Μόνο ο ιερός πόλεμος μπορεί να φέρει νίκη!!!! Όχι τα συμβόλαια, ούτε οι συμφωνίες, ούτε οι συμμαχίες… Ούτε όλα αυτά μαζί. Το μοναδικό, σύμφωνα με τον Αλλάχ, που μπορεί να φέρει δόξα σ’ αυτό το ισλαμικό κράτος είναι ο ιερός πόλεμος, κάτι που αναφέρεται στο Κοράνι και στις Χαντίθ (λόγια και έργα) του Προφήτη Μωάμεθ».

ελ