Φαίνεται ότι η «φάπα» από τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών έχει «ζαλίσει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σε σημείο ώστε σε λίγο θα λέμε, όταν μιλάει και εφόσον δεν ξαναβρεί την ψυχραιμία του, «χασάπη γράμματα». Όπως τον παλιό καλό καιρό στους κινηματογράφους!

Δείτε λοιπόν την «κοτσάνα» Μητσοτάκη: Μιλώντας πριν λίγο στην Ηγουμενίτσα για την υπογραφή της σύμβασης πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών (67%) του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας σε κοινοπραξία με «ηγέτη» το Ιταλικό Όμιλο Grimaldi, τόνισε με την μεγαλύτερη φυσικότητα: «Η μεταβίβαση των δικαιωμάτων του λιμανιού της Ηγουμενίτσας σε έναν μεγάλο ναυτιλιακό κολοσσό όπως είναι ο Όμιλος Grimaldi σημαίνει περισσότερη ανάπτυξη για την εθνική και την τοπική οικονομία»!

Αγαπητέ κ. Μητσοτάκη, όταν μιλάτε για «ναυτιλιακό κολοσσό» τι το θέλετε το επίθετο «μεγάλο»; Ο «κολοσσός» είναι ή δεν είναι κολοσσός, τελεία και παύλα. Μήπως νομίζετε ότι υπάρχει και «μικρός κολοσσός»; Εκτός αν αναφέρεστε στον εαυτό σας, που σίγουρα τον θεωρείτε -εσείς και οι αυλοκόλακες γύρω σας- «πολιτικό κολοσσό», που όμως έχει μικρύνει πια, και μάλιστα επικίνδυνα.

newsbreak