ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τι συμβαίνει τώρα στη Λωρίδα της Γάζας και στο ευρύτερο Ισραήλ:

Χερσαία επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας ενέκρινε νωρίτερα το μεσημέρι το Συμβούλιο Ασφαλείας του Ισραήλ. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου πολιτικής ασφάλειας έθεσε σαν πρωταρχικό στόχο του στρατού του Ισραήλ την πλήρη εκκαθάριση των εδαφών της χώρας από τους ένοπλους της Χαμάς.

«Από σήμερα το πρωί, το κράτος του Ισραήλ βρίσκεται σε πόλεμο. Ο πρώτος μας στόχος είναι πρώτα απ’ όλα να καθαρίσουμε την περιοχή από τις εχθρικές δυνάμεις που έχουν διεισδύσει και να αποκαταστήσουμε την ασφάλεια και την ειρήνη στους οικισμούς που δέχθηκαν επίθεση» είχε στους συνομιλητές του ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο δεύτερος στόχος, ταυτόχρονα, είναι να απαιτήσουμε από τον εχθρό να πληρώσει ένα τεράστιο τίμημα για όσα έχει κάνει ως τώρα. Ο τρίτος στόχος είναι να οχυρωθούν άλλα πεδία, ώστε κανείς να μην τολμήσει και κάνει το λάθος να μπει σε αυτόν τον πόλεμο».

Ο Νετανιάχου σημείωσε ότι «στον πόλεμο, πρέπει κανείς να διατηρεί την ψυχραιμία του. Καλώ όλους τους πολίτες του Ισραήλ να ενωθούν, προκειμένου να πετύχουμε τον ύψιστο στόχο μας, τη νίκη».

Σφαγιάζονται γυναικόπαιδα

Αυτό που συμβαίνει στο Ισραήλ δεν έχει όρια, ούτε ανθρωπιά. Σε συγκλονιστικά βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο Χ δείχνει γυναικόπαιδα να έχουν σφαγιαστεί από τους ισλαμιστές υπάνθρωπους. Τα εγκλήματα πολέμου πάνε σύννεφο από το πρωί στην πολύπαθη περιοχή ξεφτιλίζοντας την – για πολλούς – κορυφαία μυστική υπηρεσία του κόσμου, τη Μοσάντ.