Τώρα φταίνε τα κακόμοιρα τα αδέσποτα γατιά και σκυλιά στην γαλλική επιτροπή για την κλιματική αλλαγή;
Απίστευτη δήλωση από Γάλλο αξιωματούχο η οποία να την συνδέσουμε με το σχέδιο για την θανάτωση των Αγελάδων σε Ιρλανδία, Ολλανδία και Γερμανία, μας δείχνει την μεγάλη εικόνα ενός επερχόμενου παράνοιας ορισμένων αλλά και πιθανού μελλοντικού “εγκλήματος” κατά των ζώων.

“Έως 1000 θηράματα ετησίως: ο τρομερός αντίκτυπος των γατών στη βιοποικιλότητα” είναι ο τίτλος του άρθρου της εφημερίδας leparisien που αναφέρει μελέτη σύμφωνα με την οποία η οικόσιτη γάτα είναι ένα σούπερ αρπακτικό και απειλεί ορισμένα είδη, ιδιαίτερα τα μικρά πουλιά.

Ναι, η έρευνα αναφέρετε σε αυτές, “τις γάτες που ξαπλώνουν άνετα σε κάθε γωνιά του σπιτιού μας και γλιστρούν στο πλάι μας κάτω από το πάπλωμα. Αυτές οι γάτες είναι επίσης τρομερά αρπακτικά. Σε τέτοιο σημείο που οι επιστήμονες ανησυχούν για τον αντίκτυπό τους στην άγρια ​​ζωή”.

Αυτό είναι σε γενιές γραμμές ττο συμπέρασμα μιας τεράστιας βιβλιογραφικής συλλογής που δημοσιεύτηκε την περασμένη Τρίτη, (12/12) για λογαριασμό της Nature Communications, η οποία βασίζεται σε δεδομένα από περισσότερες από 500 μελέτες που έχουν δημοσιευτεί μέχρι σήμερα για τη διατροφή των οικόσιτων γατών.

Μάλιστα αναφέρει πως ορισμένες χώρες, έχουν ήδη λάβει μέτρα.

“Mετά τις αγελάδες και την εξολόθρευση τους, η παράνοια των παγκοσμιοποιητών στα καλύτερα της” σχολιάζει σε ανάρτηση της η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά:

“Οι γάτες είναι μια καταστροφή για την βιοποικιλότητα και τα σκυλιά μια καταστροφή για το κλίμα”, σύμφωνα με την γαλλική Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή…H προπαγάνδα της καταστροφής με όχημα το κλίμα και φυσικά τον φόβο συνεχίζεται με τελικό σκοπό να μην έχεις τίποτα και να είσαι ευτυχισμένος, στο ψηφιακό μπουντρούμι στο οποίο φυλακίζουν ισόβια τις κοινωνίες και την κριτική σκέψη, μέσω της τεχνολογίας με κινητά και τάμπλετ.

Την ίδια περίοδο στην χώρα μας με πολλά περιστατικά βάναυσης κακοποίησης ζώων να πληθαίνουν, στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής τίθενται η προστασία και η ευζωία τους. Η Ελλάδα αποκτά Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς και για πρώτη φορά δημιουργείται μία ενιαία επίσημη πλατφόρμα ψηφιακής συνεργασίας για τα δεσποζόμενα, τα αδέσποτα και τα ζώα προς υιοθεσία μεταξύ ιδιοκτητών, διαχειριστών ζώων συντροφιάς, κτηνιάτρων και της Δημόσιας Διοίκησης.

Après la mort d’un aigle royal découpé par les pales de l’engin en janvier, plusieurs plaintes ont été déposées par des associations de protection de l’environnement. Partout, les projets d’aérogénérateurs sont contestés par les populations locales.

Στο όνομα τελικά της κλιματικής αλλαγής, θα γίνουν τρομερά λάθη και πιθανόν πράξεις κατά της ίδιας της ανθρωπότητας που τόσο υποφέρει από πολέμους και πολλά δεινά.

pentapostagma