Η ERGOMAR του Δημήτρη Μαρινέλη έχει αναλάβει την κατασκευή και τη συντήρηση μεγάλων κρατικών και ιδιωτικών έργων, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ευρώπης και της επικράτειας, όπως την AEGEAN, τις εταιρείες ΓΕΡΜΑΝΟΣ, COSMOTE, VODAFONE και πολλές άλλες.

Επίσης, σημαντικότερο όλων, είναι η ανάμιξη της εταιρείας με το φιάσκο του στέγαστρου Καλατράβα, που αφενός με την υλοποίησή του μπήκαν στις τσέπες τεράστια χρηματικά ποσά και αφετέρου τα χρηματικά ποσά που χορηγούνταν συνεχώς για τη συντήρηση του στέγαστρου, κατέληξαν και αυτά στο καλά οργανωμένο πάρτυ της διαφθοράς, αφού η συντήρηση δε γινόταν ποτέ, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο χιλιάδες ανθρώπους.

Τίποτα δεν τελείωσε μπροστά στην κρατική και καπιταλιστική βαρβαρότητα, στεκόμαστε με σθένος και αξιοπρέπεια απέναντί τους.

Να θυμάστε καλά ότι κανένας από εσάς δε θα βρίσκεται στο απυρόβλητο και μπορούμε να τον επισκευτούμε σε οποιοδήποτε χώρο και χρόνο επιλέξουμε εμείς. Με οποιοδήποτε μέσο επιλέξουμε.

Δε θα κοιμάστε ήσυχοι νομίζοντας ότι οι λαμογιές σας θα μείνουν ατιμώρητες.

Υ.Γ.: Όσον αφορά τα καθεστωτικά site που κάναν συνεχείς αναφορές στο φασιστοειδές σκουπίδι Κωνσταντίνο Μπογδάνο, δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή της γελοίας κυβέρνησης Μητσοτάκη, ότι προ 6 μηνών διέμενε σε αυτόν τον χώρο, γνωρίζουμε πολύ καλά και που έμενε και που μένει τώρα ( άλλωστε στο παρελθόν ο συγκεκριμένος είχε δεχθεί, απογευματινές ώρες, επίσκεψη με αποτέλεσμα να καούν τα οχήματα ιδιοκτησίας του ). Όταν έρθει η ώρα, θα επισκεφτούμε τον ίδιο και όχι για υλικές ζημιές, αλλά για πράξεις που αρμόζουν σε τέτοια καθάρματα.

ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ”