Παρέμβαση Έλον Μασκ στις τρομακτικές εικόνες!
Η οργάνωση μέσων ενημέρωσης OMG του δημοσιογράφου James O’Keefe διείσδυσε σε ένα μυστικό κυβερνητικό συγκρότημα που στεγάζει παράνομους μετανάστες στο Tucson της Αριζόνα, προκειμένου να προκληθεί κοινωνικοοικονομικό χάος στις ΗΠΑ, καθώς οι κοινωνίες δεν αντέχουν άλλα βάρη!

Η οργάνωση του O’Keefe ανακάλυψε ότι μία καθολική φιλανθρωπική ομάδα χρησιμοποιεί ένα μετασκευασμένο ξενοδοχείο για να στεγάσει παράνομους αλλοδαπούς και δεν ήθελε τους δημοσιογράφους να κατασκοπεύουν τον χώρο.

Ο O’Keefe μεταμφιέστηκε σε άστεγο μεθυσμένο για να προσπαθήσει να πάρει απαντήσεις σχετικά με το συγκρότημα από την αστυνομία.

«Ο μυστικός δημοσιογράφος μας επιβεβαιώνει με έναν αλλοδαπό ότι έχουν δει πολλά μέλη συμμοριών να περνούν με τροχόσπιτα», έγραψε ο ιδρυτής της OMG σε ένα X post την Τετάρτη. «Ο μετανάστης μας λέει ότι οι Συνοριοφύλακες υποπτεύονται πως βλέπουν μέλη συμμοριών, αλλά εξακολουθούν να τους αφήνουν να περάσουν, Θα ρωτήσουν για τατουάζ συμμοριών, αλλά η Συνοριακή Περίπολος εξακολουθεί να αφήνει αυτούς τους ανθρώπους να μπουν μέσα».

Ένας άλλος παράνομος είπε στον μυστικό ρεπόρτερ για ΜΚΟ που χρηματοδοτούν την εισβολή!

Ο ιδιοκτήτης του X, Elon Musk, εξέφρασε την οργή του με το βίντεο, λέγοντας: «Ουάου».

Πολιτείες στην Αμερική παραδίδονται στις συμμορίες και την φτώχεια!!!