Γρήγορα αλλά αθόρυβα, η Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία και διάφορες πολιτειακές κυβερνήσεις εργάζονται για την ένεση βοοειδών και γαλακτοπαραγωγών βοοειδών με “εμβόλια” mRNA. Η πρακτική αυτή συμβαίνει με το χοιρινό κρέας από το 2018 και το βόειο κρέας είναι το επόμενο στην ατζέντα.

Ο Jason Nelson, διευθύνων σύμβουλος της Whole Cows, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Η εταιρεία του στο Τέξας, η οποία ειδικεύεται σε σταθερό στο ράφι καταψυγμένο κρέας για μακροχρόνια αποθήκευση, έχει ορκιστεί να μην επιτρέψει ποτέ σε βοοειδή με γονιδιακή θεραπεία να εισέλθουν στην παροχή τροφίμων μέσω των προϊόντων της (επιπλέον, το Gateway Pundit επωφελείται όταν αγοράζετε από αυτούς μέσω αυτού του συνδέσμου και των παρακάτω συνδέσμων).

“Θα κλείσω την εταιρεία προτού στείλουμε έστω και μία σακούλα κρέατος με ένεση mRNA”, δήλωσε. “Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναπτυσσόμαστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να μπορέσουμε να επιτύχουμε την αγοραστική δύναμη για την παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων. Είμαστε σχετικά μικροί τώρα, αλλά θέλουμε να έχουμε πλεόνασμα δεκάδων χιλιάδων σακουλών βοδινού κρέατος μέχρι το 2024”.

Οι πιέσεις τόσο για διαφάνεια όσο και για να σταματήσει η προώθηση του μοσχαρίσιου κρέατος με mRNA έχουν προσκρούσει σε εμπόδια πρόσφατα. Στο Μιζούρι, ένα νομοσχέδιο που θα επέβαλε την επισήμανση του βοείου κρέατος που έχει εγχυθεί με εμβόλια mRNA σταμάτησε στην επιτροπή. Σύμφωνα με τον Todd Neeley στο DTN:

Ένα νομοσχέδιο που βρίσκεται στο επίκεντρο μιας διαμάχης για τα εμβόλια στην πολιτεία του Μιζούρι καταψηφίστηκε σε επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων της πολιτείας αυτή την εβδομάδα. Η Επιτροπή Αναδυόμενων Θεμάτων της Βουλής του Μιζούρι ψήφισε 10-4 κατά του HB1169 την Τετάρτη, τερματίζοντας ουσιαστικά την πιθανότητα του νομοσχεδίου να περάσει στην τρέχουσα σύνοδο.

Μεταξύ πολλών άλλων διατάξεων, το νομοσχέδιο θα απαιτούσε από όλο το βόειο κρέας που προέρχεται από βοοειδή του Μιζούρι να περιλαμβάνει ετικέτες που θα περιγράφουν λεπτομερώς τα εμβόλια που έλαβαν τα βοοειδή καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Το HB1169 θα εφαρμοζόταν επίσης σε προϊόντα που παράγονται με τη χρήση ΓΤΟ καλαμποκιού και σόγιας.

Δυστυχώς, οι ενώσεις βοοειδών και κτηνοτρόφων σε όλη τη χώρα αγνόησαν τις ανησυχίες τόσο των καταναλωτών όσο και των παραγωγών. Επί του παρόντος, οι περισσότερες κρατικές ενώσεις κτηνοτρόφων είτε σιωπούν επί του θέματος είτε τάσσονται υπέρ της προώθησης της ατζέντας της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας.

“Ο στόχος μας στην Whole Cows είναι να δώσουμε στους ανθρώπους υγιείς, φυσικές, νόστιμες πρωτεΐνες που μπορούν να τρώνε σήμερα ή να αποθηκεύουν για δεκαετίες”, συνέχισε ο Nelson. “Δεν μπορούμε να εκπληρώσουμε αυτή την υπόσχεση αν το βοδινό κρέας έχει μολυνθεί, γι’ αυτό κάνουμε κάθε απαραίτητο βήμα για να κρατήσουμε τα εμβόλια μακριά από τα βοοειδή μας”.

Ο Dr. Joseph Mercola, ο οποίος υπήρξε σθεναρός υποστηρικτής των φυσικών τροφίμων σε όλη του την καριέρα, έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τους κινδύνους της εκκολαπτόμενης απειλής για την παροχή τροφίμων στην Αμερική. Όπως σημείωσε πρόσφατα:

Προχωρώντας προς τα εμπρός, θα είναι εξαιρετικά σημαντικό να παραμείνουμε ενήμεροι για το τι συμβαίνει στον εφοδιασμό των τροφίμων μας. Πολλοί από εμάς εξεπλάγησαν όταν συνειδητοποιήσαμε ότι οι ενέσεις mRNA χρησιμοποιούνται στους χοίρους ήδη εδώ και αρκετά χρόνια. Σύντομα, τα βοοειδή μπορεί να λάβουν επίσης αυτές τις προσαρμόσιμες ενέσεις mRNA, οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν τόσο το βοδινό κρέας όσο και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Προς το παρόν, συνιστώ ανεπιφύλακτα να αποφεύγετε τα προϊόντα χοιρινού κρέατος. Εκτός από την αβεβαιότητα που περιβάλλει αυτά τα μη δοκιμασμένα “εμβόλια” mRNA, το χοιρινό έχει επίσης πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε λινολεϊκό οξύ, ένα επιβλαβές ωμέγα-6 λίπος που οδηγεί σε χρόνιες ασθένειες. Ας ελπίσουμε ότι οι κτηνοτρόφοι θα συνειδητοποιήσουν τον κίνδυνο που εγκυμονεί αυτή η πλατφόρμα mRNA για την κατώτατη τιμή τους και θα την απορρίψουν. Εάν δεν το κάνουν, η εύρεση βοείου και γαλακτοκομικού κρέατος που δεν έχει υποστεί “γονιδιακή θεραπεία” θα μπορούσε να γίνει μεγάλη πρόκληση.

Τελικά, αν θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι και αν θέλουμε ασφάλεια τροφίμων και επισιτιστική ασφάλεια, πρέπει να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας στην οικοδόμηση ενός αποκεντρωμένου συστήματος που θα συνδέει τις κοινότητες με τους αγρότες που καλλιεργούν πραγματικά τρόφιμα με βιώσιμους τρόπους και διανέμουν αυτά τα τρόφιμα σε τοπικό επίπεδο.

Ο Νέλσον συμφωνεί, γι’ αυτό και η εταιρεία του συνεργάζεται προς το παρόν μόνο με τοπικούς κτηνοτρόφους του Τέξας. Το σχέδιο είναι να επεκταθεί στη Γιούτα ή το Αϊντάχο, όπου τα βοοειδή είναι πιο πιθανό να προστατεύονται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό,τι ακόμη και στο Τέξας.

“Όταν η βιομηχανία αρχίσει να υιοθετεί τα εμβόλια mRNA για τα βοοειδή, αυτό θα συμβεί γρήγορα και οι άνθρωποι δεν θα προειδοποιηθούν”, είπε. “Κρατάμε το δάχτυλό μας στο σφυγμό και παραμένουμε ευκίνητοι ώστε να μπορούμε να μεταπηδήσουμε σε μια κατάσταση ασφαλούς καταφυγίου όταν είναι απαραίτητο. Το Τέξας είναι ασφαλές σήμερα, αλλά υπάρχουν κίνδυνοι παντού”.

thegatewaypundit.com