Το χτυπούσε μπροστά στα έντρομα μάτια των άλλων δύο παιδιών της, ηλικίας 6 και 7 ετών

Μια 37χρονη μητέρα στην Ημαθία, δολοφόνησε νωρίτερα σήμερα, το έξι μηνών βρέφος της, χτυπώντας το μέχρι θανάτου, μπροστά στα μάτια των άλλων δύο της παιδιών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί, παππούς και γιαγιά προσήλθαν σε κατάσταση αλλοφροσύνης στο νοσοκομείο της Βέροιας, κρατώντας στην αγκαλιά τους το αγοράκι 6 μηνών, εγγόνι τους-παιδί της κόρης τους.
Το βρέφος, σύμφωνα με το veriotis.gr ήταν εμφανώς κακοποιημένο, ενώ όταν έφτασε στο νοσοκομείο δεν είχε σφυγμό, ούτε κανενός είδους αντίδραση.

Όπως έλεγαν οι παππούδες του, η κόρη τους πάσχει από βαθιά κατάθλιψη. Από εκείνη τη στιγμή καταβλήθηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες από αναισθησιολόγους, παιδιάτρους και όλο το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝ Βέροιας για την ανάνηψη του άτυχου αγοριού. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά για να σωθεί το παιδί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για το σοκαριστικό περιστατικό στη Βέροια, η μητέρα χτυπούσε το 6 μηνών βρέφος μπροστά στα έντρομα μάτια των άλλων δύο παιδιών της, 6 και 7 ετών, τα οποία άρχισαν έτρεξαν να ζητήσουν βοήθεια.


Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα, που έχει συλληφθεί, έχει ιστορικό νοσηλειών για ψυχιατρικά προβλήματα.