Μητέρα στη Ζάκυνθο κατήγγειλε τον 47χρονο σύζυγό της πως ασελγούσε στην κόρη τους, ενώ 62χρονος στην Κέρκυρα κατηγορείται πως ασέλγησε σε 9χρονη φίλη της κόρης του…

Για ασέλγεια σε βάρος της 6χρονης κόρης του κατηγορείται ένας 47χρονος στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας, ο πατέρας της ανήλικης φέρεται να έμπαινε το βράδυ στο δωμάτιο του κοριτσιού και το θώπευε, ενώ ο ίδιος αυνανιζόταν. Σύμφωνα με την ένορκη εξέταση της μητέρας του παιδιού, ο φερόμενος δράστης ασελγούσε στο παιδί του τουλάχιστον από τον περασμένο Ιανουάριο έως και τις 5 Μαρτίου.


Όπως υποστήριξε η μητέρα της ανήλικης, η ίδια κατάλαβε περίπου πριν από δέκα ημέρες τι συνέβαινε, ενώ και η 6χρονη μίλησε για όσα εφιαλτικά φέρεται να βίωνε.

Τότε ζήτησε από τον άνδρα της να φύγει από το σπίτι κάτι το οποίο ο ίδιος δέχτηκε. Η μητέρα δεν γνωρίζει πλέον πού βρίσκεται τώρα και πού ακριβώς μένει.

Σε βάρος του υπέβαλε μήνυση, ενώ σχηματίστηκε και δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκων.


Κέρκυρα: 62χρονος ασέλγησε σε 9χρονη φίλη της κόρης του
Παράλληλα, μια υπόθεση ασέλγειας από 62χρονο σε βάρος 9χρονης μαθήτριας ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας μετά από καταγγελία των γονιών του παιδιού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ανήλικη πριν μερικά 24ωρα φέρεται να δέχτηκε παρενόχληση από τον πατέρα φίλης της, ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους.

Η Αστυνομική Διεύθυνση διενεργεί προανάκριση και αναμένεται τις επόμενες μέρες ο πλήρης φάκελος της υπόθεσης να κατατεθεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω, ενώ η 9χρονη εξετάζεται από ειδικό ψυχολόγο.