«Είναι δικοί μας εχθροί και εχθροί της ίδιας της Γης».
Ο πρώην πρόεδρος και συνιδριτής της Greenpeace Canada, Patrick Moore, με τον οποίο το ΕΛ έχει ασχοληθεί αρκετές φορές, δεν σταματάει να τροφοδοτεί το διαδίκτυο με αποσπάσματα-«φωτιά».

Αυτή τη φορά στόχος του ήταν η ρητορική του γνωστού πλέον τοις πάσοι, Κλάους Σβαμπ, του «συγγραφέα» και υποτιθέμενο «εμπνευστή» της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» (The Great Reset).

«Δεν θα κατέχετε τίποτα και θα είστε χαρούμενοι», ήταν μία από τις πιο σκοτεινές φράσεις που έχει πει ξανά και ξανά ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Πάνω σε αυτά τα λόγια ο πρώην ακτιβιστής, που έχει κρούσει το καμπανάκι για τις ολέθριες συνέπειες της μείωσης του ποσοστού του CO2 στη γήινη ατμόσφαιρα, αποκάλυψε κάτι που ελάχιστοι -με τόση παραπληροφόρηση που κυκλοφορεί- έχουν κατά νου.

Πως τα δάση σε παγκόσμια κλίμακα και πολύ περισσότερο στην «πράσινη» Ευρώπη έχουν πολλαπλασιαστεί τις τελευταίες δεκαετίες, εν αντιθέσει με όσα μας μαθαίνουν από μικρούς!!

Μέσα στα τελευταία 100 χρόνια στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον ίδιο, η συνολική δασική έκταση ανέρχεται στο 43% της συνολικής έκτασης της γηραιάς ηπείρου, όταν πριν από 2,5 περίπου αιώνες αυτό το ποσοστό έφτανε μετά βίας το 10%!

el.gr