Κοινωνικές ομάδες έχουν σπεύσει στο πλευρό της οικογένειας “παλαιοχριστιανών” που ζει στην ορεινή Κορινθία. Από ότι βλέπουμε και απο τα μηνύματα που λαμβάνουμε δεν είναι λίγοι εκείνοι που συμμερίζονται τη σκέψη του 45χρονου πατέρα και στέκονται στο πλευρό τους.

Διαβάστε όσα λένε:

“Κατασυκοφάντηση και διαπόμπευση της πολύτεκνης οικογένειας ορθοδόξων που ζει μακριά από την Εξουσία του Αντίχριστου Καθεστώτος: “πήγαινε με τον πάκο τα εκατοσταευρα στο φαρμακείο και στο market” γράφουν… Αλήθεια ποιος πάει με τα χιλιαευρα στο σουπερμάρκετ και στο φαρμακείο; Για τα άλλα που φτάνουν σε επίπεδο διαπόμπευσης Αγίου Νεκτάριου δε θα γράψουμε καν..

Η οικογένεια είναι αθώα. Από όσα εμείς ερευνούμε και βρισκουμε: ”Οι φίλοι τους ήδη διαδυκτιακα δηλώνουν τα κατωθεν για τα παιδιά”: Σοφία Κοινότητα Αρτας” είπε: ”Ο Νικόλαος που στα 15 έχει μελετήσει τα απαντα του Ντοστογιεφσκι, ο Χριστόφορος που στα 12 διαβάζει την γραφή στα αρχαία και η Ξενουλα που στα 4 γράφει και κάνει πράξεις γυμνασίου…”

Από σχολιασμό σε άρθρα όμως Φαίνεται ότι οι Έλληνες δεν μασάνε :

sxolia
sxolia1

Μάλλον με αυτά νομίζει ο Κουλης ότι θα γίνουν δεκτικοί οι Έλληνες στο παιδομαζωμα που ετοιμάζει για όσους δεν δέχονται ΕΚΠ#@ΣΤΕΥΣΗ, ΓΕΝΕΤΙΚΌ ΕΜΒΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ τους.

Γι’ αυτό εμείς Συνιστούμε… ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ όταν έρθουν… Εκτός και εάν Γουστάρετε Οθωμανικό Παιδομαζωμα από τους Πραιτωριανους της ΕΛΑΣ

Ομάδα Ιωάννης Κομνηνός”

από makeleio.gr