Κρύος ιδρώτας λούζει τους πάντες παγκοσμίως…

Ο παρουσιαστής του Fox News, Μαρκ Λέβιν, θεωρεί πως το Ισραήλ θα εξετάσει ουσιαστικά την Επιλογή Samson – το σχέδιο να εκτοξεύσει όλα τα πυρηνικά του και να ξεκινήσει ένα παγκόσμιο πυρηνικό ολοκαύτωμα, εάν απειληθεί η ύπαρξή του!

Η “Επιλογή Σαμψών” αποτελεί πρακτικά και ουσιαστικά την πεμπτουσία της υψηλής αποτρεπτικής στρατηγικής του Ισραήλ! Το Ισραήλ διαθέτει περίπου 350-400 θερμοπυρηνικά όπλα πολλών μεγατόνων, τα οποία μπορεί εύκολα να εκτοξεύσει από στεριά, αέρα και θάλασσα, γεγονός που του δίνει μια ισχυρή δεύτερη επιλογή καίριων πληγμάτων, ακόμα και αν μεγάλο μέρος της επικράτειάς του έχει ήδη καταστραφεί… Διαθέτει επίσης, κατά πολλούς, πυρηνικά όπλα τα οποία δεν έχει αποκαλύψει!

Όπως δήλωσε ο Λεβίν:

«Τι θα κάνουν (στο Ισραήλ) εάν είναι περικυκλωμένοι; Τι θα κάνουν εάν 150.000 προηγμένοι πύραυλοι πρόκειται να εκτοξευθούν; Τι πρόκειται να κάνουν εάν το Ιράν εμπλακεί;

Πιστεύω γνωρίζω τι πρόκειται να κάνουν! Ξέρω εμείς τι θα κάναμε! Θα καταστρέφαμε τον εχθρό, γιατί διαφορετικά θα είχαμε εξοντωθεί! Αυτό μόνο έχω να πω!

Στο Ισραήλ έχουν το δικό τους οπλοστάσιο, το οποίο ποτέ δεν έχουν παραδεχθεί.

Εάν το Ισραήλ πρόκειται να αντιμετωπίσει τον αφανισμό, νομίζετε ότι θα έχει εκείνα τα πυρηνικά να μαζεύουν σκόνη;»