“Η «απολογία» του Υπουργού Άμυνας Νίκου Δένδια, επιβεβαιώνει πλήρως τις καταγγελίες της Ελληνικής Λύσης για την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης που αποδυνάμωσε γεωπολιτικά και στρατιωτικά την Ελλάδα” τονίζει ανακοίνωση του κόμματος.

Αναφέρει επίσης αναλυτικά:

“Η «απολογία» του Υπουργού Άμυνας Νίκου Δένδια, επιβεβαιώνει πλήρως τις καταγγελίες της Ελληνικής Λύσης για την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης που αποδυνάμωσε γεωπολιτικά και στρατιωτικά την Ελλάδα. Δικαιώνει μάλιστα και την πάγια θέση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου ότι σε περίπτωση ελληνοτουρκικού πολέμου η Ελλάδα θα είναι μόνη της. Θέση που εκφράζεται αδιάλειπτα από το 2019.

Από την πρώτη στιγμή καταγγείλαμε την απογύμνωση των Ελληνικών Νησιών από πολύτιμα οπλικά συστήματα με πρόσχημα τη βοήθεια στην Ουκρανία.Είμαστε η μοναδική πολιτική δύναμη που κατήγγειλε την σκανδαλώδη αποστολή της πολύτιμης συστοιχίας Πάτριοτ στην Σαουδική Αραβία, η οποία μάλιστα έγινε «δωρεάν»!

Αποκαλύψαμε έγκαιρα ότι η περιβόητη «αμυντική συμφωνία» με τις ΗΠΑ, δεν διασφαλίζει την πατρίδα μας, καθώς δε γίνεται ουδεμία αναφορά στο άρθρο 51 του καταστατικού χάρτη του ΟΗΕ. Δηλώσαμε ευθέως ότι ο ρόλος του «δεδομένου και πρόθυμου συμμάχου» που επιφύλαξε η κυβέρνηση για την Ελλάδα, είναι εθνικά ολέθριος.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ”