Έρχεται σε εμάς, λένε οι Αμερικανοί!!! Ακολουθεί η Ευρώπη;;; Τρομακτικές καταστάσεις…
Η Κίνα «ανοσοποίησε» επιτυχώς ποντίκια με αγελαδινό γάλα φορτωμένο με πειραματικό προϊόν mRNA παρόμοιο με αυτό που βρέθηκε στο εμβόλιο COVID, ισχυρίζονται μέσα ενημέρωσης!!!

Όπως σχολιάζεται, σύντομα, αυτή η μέθοδος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην προμήθεια τροφίμων της Αμερικής (και γιατί όχι και της Ευρώπης)

Συγκεκριμένα Κινέζοι επιστήμονες κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα εμβόλιο για τον SARS-CoV-2 χρησιμοποιώντας «εξωσώματα που προέρχονται από το βόειο γάλα mRNA» που προγραμματίζουν το σώμα να προκαλέσει μια ανοσολογική απόκριση όταν εκτεθεί σε πρωτεΐνη ακίδας, σύμφωνα με τη μελέτη τους .

«Αυτά τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το εμβόλιο mRNA που βασίζεται σε εξώσωμα που προέρχεται από βόειο γάλα θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως νέα στρατηγική για την πρόληψη της μόλυνσης από τον SARS-CoV-2. Εν τω μεταξύ, μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως νέο σύστημα στοματικής χορήγησης για mRNA», ανέφερε η μελέτη.

Η εκκολαπτόμενη τεχνολογία έχει ήδη τη δυνατότητα να εισαχθεί στην προμήθεια γαλακτοκομικών προϊόντων των ΗΠΑ, επειδή δεν υπάρχει νόμος που να απαιτεί ενημερωμένη συγκατάθεση για εμβόλια στην προμήθεια τροφίμων, τονίζουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Οι εταιρείες, όπως αναφέρεται, κινούνται ήδη για την εισαγωγή βρώσιμων εμβολίων μέσω γονιδιακά επεξεργασμένων φυτών και ζώων και οι λομπίστες των Ενώσεων Cattleman and Pork πιέζουν τους Αμερικανούς αγρότες να κάνουν ένεση στα ζώα τους με το πειραματικό εμβόλιο mRNA COVID αυτόν τον μήνα.

Ο καρδιολόγος Δρ Peter McCullough τονίζει ότι η κινεζική μελέτη επιβεβαιώνει ότι “οι ανησυχίες σχετικά με την κρυφή εισαγωγή mRNA στα τρόφιμα είναι έγκυρες!”.

Θυμηθείτε το βίντεο του ΕΛ: