Τοχουμε θίξει πολλές φορές αλλά οι περισσότεροι της δημοσιογραφίας της χώρας ειτε είναι ξεπουλημένοι , ειτε δεν γνωρίζουν …Ο Μπελερης κι ο στενός του συνεργάτης καθώς και άλλοι είχαν κατηγορηθεί τότε για τα του αιματηρού με θύματα Αλβανους στρατιωτικους ,,επεισοδίου του φυλακίου της Επισκοπής και δόθηκε μάχη νομική και πολιτική για να ξεμπλέξουν , κοντρα και στο ελληνικο «προοδευτικό» κατεστημένο και από εμάς τότε μέσα απ τα ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ των Ιωαννίνων με συνηγόρους υπερασπίσεως μεταξύ των άλλων τους Νίκο Γκοντα και αείμνηστο Αντώνη Φουσα.. Για την ιστορία αυτά και για όσους την ξέρουν..Ίσως τώρα λοιπόν κάποιοι και στην Αθήνα βρήκαν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» μα τους «ενοχλητικούς» πατριώτες μια και καλή..

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επίσης, ένοχο έκρινε τον συνεργάτη του Φρέντι Μπελέρη, Παντελή Κοκαβέση, προτείνοντας ποινή ενός έτους, αλλά με ανασταλτικό χαρακτήρα λόγω των προβλημάτων υγείας.

Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας είπε πως η δίκη είναι πολιτική. «Με καταδικάζετε σε μια πολιτική φυλακή. Δεν με αφήνετε να ορκιστώ και να είμαι κοντά στον λαό της Χειμάρρας. Κάποιοι έχουν πλαστογραφήσει στοιχεία και με εμφανίζουν κατηγορούμενο» είπε ο κ. Μπελέρης.

Το επόμενο επεισόδιο θα εκτυλιχθεί στις 22 Φεβρουαρίου με τις αγορεύσεις από τους συνηγόρους υπεράσπισης του Φρέντι Μπελέρη.