
Εξιχνιάστηκε διάρρηξη διαμερίσματος στην Άρτα με λεία 55.000 ευρώ
Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στην υπόθεση τρία (3) άτομα, που κατηγορούνται για διακεκριμένη κλοπή
Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, διάρρηξη που διαπράχθηκε την 7-3-2023 σε διαμέρισμα στην πόλη της Άρτας.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν δύο αλλοδαποί και ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι, έχοντας οργανωθεί με ακόμη δύο άγνωστους συνεργούς τους με σκοπό τη διάπραξη κλοπών, παραβίασαν παράθυρο ισόγειου διαμερίσματος, από όπου στη συνέχεια αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 55.000 ευρώ.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Εξιχνιάστηκε κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου στην Άρτα με τη μέθοδο της απασχόλησης
Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης, που έλαβε χώρα στην πόλη της Άρτας προχθές (16-03-2023) το πρωί.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών γυναικών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε από ηλικιωμένο, δύο άγνωστες γυναίκες τον προσέγγισαν και αφού του απέσπασαν την προσοχή ζητώντας του οικονομική βοήθεια, αφαίρεσαν από την τσέπη του παντελονιού του το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.