Ρωτάμε γιατί οι …κρύες και άστοχες παροιμίες σου για «γενια»,δλδ δρομους και «χτένια» ,δλδ διόδια , εξοργίζουν τον κοσμάκη ..Άμα θες να κανεις πολιτική « αβάντα» στα φιλαράκια σου της κυβερνησης , βρες άλλο τρόπο, μην εκτίθεσαι..Ήδη και με τις νέες αυξήσεις στην Ιονία, το ποσο για διόδια υπερβαίνει κι εκείνο των καυσίμων! Δεν μας λες λοιπόν σε ποια χώρα της Ευρώπης γίνεται αυτό Αλεκο πουσαι και ..προφέσορας στα τεχνικά ;

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο κ. Καχριμάνης συμπλήρωσε πως οι συζητήσεις με το Υπουργείο εξελίσσονται και με στόχο ο δρόμος από την Πρέβεζα ως τα σύνορα να είναι εφάμιλλος της Αμβρακίας.

«Κάνουμε συζήτηση με το Υπουργείο… Όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια.. Εγώ δεν είμαι κατά των διοδίων.. Ήδη έχουμε τα διόδια στην υποθαλάσσια του Ακτίου και μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν κουμπαρά για τους δρόμους.. Όποιος θέλει δρόμο, άρα έχει γένια, πρέπει να έχει και χτένια άρα θα βρούμε τρόπους και με διόδια δεν λέμε όχι» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης.

Εκεί παρενέβη ο Υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος, περισσότερο για να πείσει ότι οι σχέσεις με τον Περιφερειάρχη είναι σε άριστο επίπεδο και λιγότερο για να δώσει απαντήσεις επί της ουσίας.

Αυτό που είπε είναι η τεράστια αξία της Αμβρακίας για τρεις περιοχές της χώρας. «Απομένουν οι συζητήσεις που κάνουμε με τον Περιφερειάρχη, δεν έχουμε πολλά να πούμε παραπάνω, απλά δουλεύουμε για να έχουμε πολλές τέτοιες στιγμές..» είπε ο Υφυπουργός που κατά τ΄άλλα βρήκε υπέροχο τον καιρό στην Δυτική Ελλάδα!!!