Τι μεταδίδεται από τις ΗΠΑ…
Και ενώ τα βλέμματα είναι στραμμένα σε ακόμα ένα περίεργο σκηνικό πολέμου που στήθηκε στην Μέση Ανατολή ποιος θα ασχοληθεί τώρα με ρεπορτάζ των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης στις ΗΠΑ που ισχυρίζονται πως νανοσωματίδια λιπιδίων περιέχουν παθογόνα που μπορούν να απελευθερωθούν από το παλμικό σήμα 5G;;;

Όπως μεταδίδεται:
«Ο στρατιωτικός δικηγόρος Todd Calender είναι ειδικός στο “Διεθνές Δίκαιο” και, τον νόμο περί “νοσηρότητας και θνησιμότητας”. Έχει καταθέσει μηνύσεις από τότε που έγιναν οι εμβολιασμοί υποχρεωτικοί.

Ο Todd Calender είπε ότι, μέσα στο λιπιδικά νανοσωματίδια υπάρχουν σφραγισμένα παθογόνα, συμπεριλανανομένου του “E coli”, “Marburg” και Έμπολα”. Και αυτά τα διαφορετικά παθογόνα, μπορεί να απελευθερωθούν με διαφορετικές παλμικές συχνότητες μέσω του δικτύου 5G: Μέσα σε αυτές τις λήψεις (εμβολίων) τις οποίες οι άνθρωποι έχουν ήδη λάβει, μέσα στα λιπιδικά νανοσωματίδια, -την υδρογέλη.

Εκεί υπάρχουν παθογόνα, – μέσα στα σωματίδια τα οποία δεν έχουν ανοίξει ακόμη. Αυτά τα παθογόνα είναι χιμαιρικά. Περιλαμβάνουν “E coli”, “Marburg”, “Εμπόλα”, “Σταφυλόκοκκο” μεταξύ των άλλων.

Αυτά τα λιπιδικά νανοσωματίδια μπορούν να διογκωθούν και, να απελευθερώσουν το παθογόνο περιεχόμενο τους προκαλώντας έτσι την επιδημία Marburg, στην οποία έχουν ήδη ξοδέψει τα χρήματα των φορολογουμένων.

Μεταξύ άλλων μπορεί να συμβεί η διαγραφή του “γονιδίου 1Ρ36”, η οποία ουσιαστικά θα μετατρέψει ανθρώπους σε ζόμπι. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, η κυβέρνησή μας προετοιμάζεται για αυτό».

Ισχύουν όλα αυτά;;;

el.gr