Ξέσπασε η μητέρα του νεκρού μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, Δημήτρη Μασσαλή για την ομιλία στη Βουλή του Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Μετά την επιζήσασα της τραγωδίας Ευδοκία Τσαγκλή η οποία ήταν «καταπέλτης» για τον τέως υπουργό Μεταφορών, η κυρία Σταυρούλα χαρακτήρισε τον κ. Καραμανλή «αλαζονικό».

Μιλώντας στην εκπομπή Super Katerina είπε:

«Είχαμε προσδοκίες αλλά δεν είδαμε κάτι διαφορετικό. Προσωπικά είδα το ίδιο κείμενο με κάποιες παραλλαγές. Το ίδιο αλαζονικός, δεν αναφέρθηκε σε καμία ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά.

Εκείνο που έκανε αρνητική εντύπωση στην κ. Μασσαλή ήταν το χειροκρότημα στον πολιτικό.

«Το πιο θλιβερό από όλα, το πιο λυπηρό, είναι ότι κάθε φορά που τελείωνε μία φράση του πήγαινε το βλέμμα στο κοινό του, τους βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι χειροκροτούσαν.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν τελείωσε, αυτό το δυνατό και ηχηρό χειροκρότημα το οποίο τρύπησε τα αυτιά των συγγενών και των θεατών. Εμένα με πείραξε και το γεγονός ότι καθόλη τη διάρκεια της πορείας του μέχρι να κάτσει στην καρέκλα του έδιναν το χέρι. Ποια ήταν η μεγάλη επιτυχία;».

Καταλήγοντας η κ. Σταυρούλα τόνισε πως «δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του».

«Νομίζω πως παρά την φιλότιμη προσπάθεια που έκανε για να σώσει ότι μπορούσε από την αξιοπρέπειά του, ακριβώς το αντίθετο κατάφερε. Θεωρώ ότι ο κ. Καραμανλής ξέρει ότι το πόρισμα κάποια στιγμή θα δείξει ποινικές ευθύνες και θα λογοδοτήσει. Δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του».