Κάνουν ό,τι θέλουν…
Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Tucker Carlson, επιτέθηκε με ανάρτησή του στον Βουλευτή των ΗΠΑ, Dan Crenshaw, την Παρασκευή, ισχυριζόμενος ότι ο Ρεπουμπλικανός έδωσε στον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν την «εξουσία να κλείσει ειδησεογραφικούς ιστότοπους που τολμούν να τον αμφισβητήσουν».

Αυτό το σχόλιο έγινε στο περιθώριο της θετικής ψήφου του Ρεπουμπλικάνου σε νομοσχέδιο που μπορεί να οδηγήσει στην απαόγευση του TikTok!

«Αυτός είναι ο βουλευτής Dan Crenshaw καθώς φεύγει από το Καπιτώλιο αφού ψήφισε για να δώσει στον Joe Biden την εξουσία να κλείσει ειδησεογραφικούς ιστότοπους που τολμούν να τον αμφισβητήσουν», έγραψε ο Carlson στο X, πρώην Twitter.

«Με δεδομένα και πρόσβαση στην εφαρμογή σας στην οποία είστε εθισμένοι μπορείτε να χειραγωγήσετε σε μεγάλο βαθμό έναν ολόκληρο πληθυσμό, κάτι που έχουν ήδη κάνει οι Κινέζοι», δήλωσε μπροστά στις κάμερες ο Crenshaw

Όλοι οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής ενώθηκαν με περισσότερους από 30 Δημοκρατικούς στην ψήφιση ενός νομοσχεδίου που θα ανάγκαζε την TikTok να φύγει από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Ο Crenshaw λέει στον δημοσιογράφο Liam Cosgrove ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ δεν αναμειγνύονται στην κάλυψη εγχώριων ειδήσεων, όταν φυσικά γνωρίζει ότι αυτό είναι αναληθές. Προσέξτε το πρόσωπό του καθώς το λέει. Ψεύτης», έγραψε ο Carlson την Παρασκευή.

karditsastakra