Χαμός με τις αποκαλύψεις για τις παρενέργειες!
Απαντώντας σε δήλωση “ειδικού” ότι «περίπου 3,2 εκατομμύρια αμερικάνικες ζωές έχουν σωθεί με τα εμβόλια κατά του Covid, με πάνω από 14 εκατομμύρια ζωές να σώθηκαν παγκοσμίως», η Ρεπουμπλικάνα, Marjorie Taylor Greene, αποκρίθηκε:

«Δεν είμαι γιατρός, αλλά Έχω διδακτορικό στο να αναγνωρίζω τις μ@λ@κ@ες όταν τις ακούω».

Στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ πριν από λίγες ημέρες, η Γκριν παρακολούθησε μια ακρόαση που διοργάνωσε η επίλεκτη Υποεπιτροπή εποπτείας της Βουλής για την πανδημία του κορωνοϊού.

Η ίδια απάντησε στις προκλητικές αναφορές του Δρ Peter Marks, διευθυντή βιολογικής αξιολόγησης και έρευνας στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) σχετικά με τους εμβολιασμούς που προωθήθηκαν ακόμα και σε μικρά παιδιά:

«Όλοι γνώριζαν από νωρίς ότι τα άτομα που διέτρεχαν κίνδυνο νοσηλείας ή θανάτου από τον covid ήταν οι παχύσαρκοι, οι διαβητικοί, όσοι ήταν πάνω 65 ετών.

Γνωρίζαμε επίσης ότι τα παιδιά δεν διέτρεχαν κανέναν κίνδυνο. Διέτρεχαν πρακτικά μηδενικό αριθμό να νοσηλευτούν ή να πεθάνουν.

Ωστόσο Δρ. Μαρκς τρέξατε βιαστικά την διαδικασία άμεσης έγκρισης των εμβολίων παρόλο που γνωρίζατε τις παρενέργειες!! Γνωρίζατε για τη μυοκαρδίτιδα και τις μελέτες»:

ΕΛ