Ένα σοκαριστικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή που οδηγός 4Χ4 χτυπάει επίτηδες μια ηλικιωμένη γυναίκα και στη συνέχεια επιστρέφει για τον σύζυγό της.

Μάχη για τη ζωή της δίνει μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Αριζόνα των ΗΠΑ, την ώρα που ο σύζυγός της βγήκε από το νοσοκομείο με τέσσερα σπασμένα πλευρά. Τι συνέβη; Το ζευγάρι ηλικιωμένων είχε βγει για βόλτα στο δρόμο, όταν δέχθηκε μια σοκαριστική επίθεση.

Ένας οδηγός 4Χ4 τζιπ, που βρισκόταν πίσω τους, καβάλησε το πεζοδρόμιο και χτύπησε επίτηδες την γυναίκα. Στη συνέχεια έκανε αναστροφή και χτύπησε και τον σύζυγό της, ο οποίος έσπευσε από πάνω της για να την βοηθήσει.

Η άτυχη γυναίκα παραμένει σε κώμα μια βαριά εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ ο σύζυγός της γλίτωσε με τέσσερα σπασμένα πλευρά. Ο οδηγός του τζιπ συνελήφθη λίγο αργότερα και όταν η αστυνομία τον ρώτησε γιατί έκανε κάτι τέτοιο, η απάντησή του ήταν σοκαριστική: «Ο διάβολος μου είπε να σκοτώσω τρία άτομα».

Η σύζυγος του δράστη κατέθεσε ότι συμπεριφερόταν παράξενα την εβδομάδα πριν την επίθεση και είπε στην αστυνομία ότι είχε πρόβλημα με τον εγκέφαλό του. Όπως φαίνεται αντιμετώπιζε όντως σοβαρά προβλήματα, καθώς έκανε χρήση φαρμάκων.

Οι εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας σοκάρουν…

katohika