Ο Δρ Γκάρι Νόλαν, ο οποίος είναι καθηγητής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ ανέφερε ότι οι εξωγήινοι «βρίσκονται στη Γη εδώ και πολύ καιρό».

Ένας καθηγητής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ και διακεκριμένος ερευνητής UFO δήλωσε πως είναι «100% σίγουρος» ότι οι εξωγήινοι όχι μόνο έχουν επισκεφθεί τη Γη, αλλά και ότι «βρίσκονται στη Γη εδώ και πολύ καιρό».

Ο Δρ Γκάρι Νόλαν, καθηγητής στην ιατρική σχολή του Στάνφορντ, κατά τη διάρκεια της διάσκεψης Salt iConnections στο Μανχάταν με τίτλο «Το Πεντάγωνο, η εξωγήινη νοημοσύνη και τα συντριβή UFO», υποστήριξε την πεποίθησή του.

«Νομίζω ότι μπορείτε να πάτε ένα βήμα παραπέρα, δεν έχουν επισκεφτεί [τη Γη] απλά, είναι εδώ πολύ καιρό και συνεχίζουν να είναι εδώ», τόνισε. Μάλιστα, αναφέρθηκε στο “Wow signal”, το οποίο αναφέρεται σε μια έκρηξη ραδιοκυμάτων που καταγράφηκε από το διάστημα το 1977. Το σήμα ήταν 30 φορές ισχυρότερο από την τυπική ακτινοβολία υποβάθρου και ώθησε ορισμένους αστρονόμους να πιστέψουν ότι μπορεί να προήλθε από εξωγήινους που αναζητούσαν άλλα σημάδια ζωής. Έκτοτε, οι επιστήμονες είπαν ότι ο ήχος μπορεί να προέρχεται από ένα ζευγάρι κομητών.

«Το “Wow signal” το βλέπουν οι άνθρωποι σχεδόν σε καθημερινή βάση, πρόκειται για επικοινωνία που υπάρχει ήδη εδώ», είπε ο Νόλαν.

Ο συντονιστής του συνεδρίου σημείωσε ότι θα ήταν «δύσκολο να πιστέψει» κάποιος κάτι τέτοιο και του ζήτησε να δώσει μια πιθανότητα για το κατά πόσο ισχύουν οι ισχυρισμοί αυτοί.

«Εκατό τοις εκατό», είπε ο Νόλαν. «Και αυτή δεν είναι μόνο η γνώμη μου. Ο Νόμος περί Εξουσιοδότησης Εθνικής Άμυνας που ψηφίστηκε πέρυσι, υπογράφηκε από τον [Πρόεδρο] Μπάιντεν τον Δεκέμβριο. Τριάντα σελίδες από αυτό είναι η ίδρυση ενός γραφείου εναέριων φαινομένων αγνώστων στοιχείων», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Νόλαν, το ειδικό γραφείο του υπουργείου Άμυνας (AARO) έχει προσωπικό περίπου 25 ατόμων που έχουν επιφορτιστεί με το «να συλλέγουν τις πληροφορίες σε όλο το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, τα γραφεία πληροφοριών και να τα συλλέγουν σε ενιαία μορφή για πρώτη φορά, και η παροχή αυτού στη συνέχεια στο Κογκρέσο».

Έχει επίσης δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα πληροφοριοδοτών που επιτρέπει στους ανθρώπους να επικοινωνούν με το Κογκρέσο και να δίνουν πληροφορίες.

«Το πιο πρόσφατο περιστατικό συνέβη μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο», είπε ο καθηγητής.

Σύμφωνα με τον Νόλαν, 12 Αμερικανοί γερουσιαστές από κάθε υπόβαθρο και πεποιθήσεις υπέγραψαν δήλωση ζητώντας περισσότερες πληροφορίες.

«Σε τι βασίζουν τις απόψεις τους; Βασίζουν τις απόψεις τους σε δεκάδες άτομα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν εμφανιστεί και έχουν μιλήσει μαζί τους σε απόρρητα περιβάλλοντα», ανέφερε.

(με πληροφορίες από newsbomb. gr