Ζητάνε νέα μέτρα…
Την ώρα που πολίτες ανά τον κόσμο πνίγονται και καίγονται, με τις πολιτικές αρχές να επικαλούντο παραμύθι της κλιματικής αλλαγής, τους κατηγορούν ότι φταίνε οι ίδιοι άνθρωποι που τα τραβάνε όλα αυτά και ζητούν να μας βάλουν νέα μέτρα ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ!!!

Με πιο απλά λόγια: Και μας πνίγουν και μας καίνε με την ανικανότητά τους ή για άλλους λόγους και, πάρα ταύτα, θέλουν να μας περιορίσουν!!!!!!!!!!!!!!

Ο Τζον Κέρι, ο ειδικός απεσταλμένος του Προέδρου των ΗΠΑ για την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή, με τον οποίο συμφωνεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε στην σύνοδο κορυφής της Αφρικανικής Ένωσης για το κλίμα στο Ναϊρόμπι τη Δευτέρα ότι η κλιματική αλλαγή είναι «ένα από τα πιο επικίνδυνα προβλήματα σε όλη την ανθρώπινη ιστορία».

Όπως σημείωσε:

«Στις Ηνωμένες Πολιτείες είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε αυτό. Ό,τι συμβαίνει στον πλανήτη μας σήμερα, προκαλώντας αυτήν την αξιοσημείωτη αναστάτωση σε όλο τον πλανήτη είτε πρόκειται για πλημμύρες που είναι αδιανόητα επαναλαμβανόμενες ή, πυρκαγιές που καίνε σε μέρη που δεν κάηκαν, είτε για άνοδο της στάθμης της θάλασσας που απειλεί με καταστροφή ολόκληρων εθνών, κρατών ή ευάλωτων χωρών

Όλα αυτά είναι αντιπαραθέσεις με την “Ανθρωπότητα” μας, για τον απλό λόγο ότι αυτό το πρόβλημα σήμερα είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο επικίνδυνα ζητήματα σε όλη την ανθρώπινη ιστορία.

Αυτό δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο λόγω του τρόπου με τον οποίο αποφασίζουμε να θερμαίνουμε τα σπίτια μας, να φωτίζουμε τα κτίρια μας, να ταξιδεύουμε.

Επειδή είμαστε απρόθυμοι να επιβάλουμε θεμελιώδεις νόμους».

Δείτε:

el