Τη ραγδαία αύξηση σε πρωτοεμφανιζόμενους καρκίνους, μετά την εφαρμογή του εμβολίου κατά της κόβιντ, σχολίασε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο μοριακός βιολόγος, Σάκης Καλογερίδης.

«Στο θέμα της γενετικής του καρκίνου βλέπουμε αυτό που λέμε και επιβεβαιωνόμαστε. Πλέον, παρατηρούμε πάρα πολλές μορφές καρκίνου και όγκων, έχουμε πλέον μεγάλες αλλαγές στην εικόνα όσον αφορά το προφίλ, επίσης έχουμε αλλαγές στην συχνότητα σχετικά με τους ασθενείς στους οποίους είναι αποτελεσματικά τα φάρμακα», ανέφερε αρχικά ο κ. Καλογερίδης.

«Βλέπουμε εκθετική αύξηση ορισμένων περιστατικών και εμένα με ανησυχεί ιδιαίτερα. Ίσως χρειαστεί να γράψουμε εκ νέου τη γενετική του καρκίνου, για να κατηγοριοποιήσουμε εκ νέου τα είδη των καρκίνων, να δούμε κάποια πράγματα από την αρχή. Σίγουρα αυτά τα σκευάσματα κάνουν ορατές τις συνέπειές του πλέον», συμπλήρωσε.

«Το θέμα είναι ότι αυτά τα περιστατικά πρέπει να καλυφθούν, να δικαιολογηθούν. Αρχίζω να φοβάμαι ότι θα πολλαπλασιαστούν, όσο πλησιάζουμε προς τις μεσοπρόθεσμες παρενέργειες, τα αποτελέσματα θα είναι πλέον εμφανή», δήλωσε εμφανώς ανήσυχος ο κ. Καλογερίδης.

Για την πολυσυζητημένη νόσο Χ, ο προσκεκλημένος είπε:

«Στο θέμα του ΠΟΥ γίνονται ασύλληπτα πράγματα (σ.σ. με τη νόσο X). Το κέντρο δημιουργίας των πραγμάτων είναι αυτή η νόσος. Αυτός ο οργανισμός χρηματοδοτείται όχι μόνο από τα κράτη-μέλη, αλλά και από ΜΚΟ. Οπότε, γενικότερα, το θέμα είναι ότι στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, προχωρούν στο πλάνο Β’ να προωθήσουν μια νέα πανδημία, με το όνομα X»

«Ο ΠΟΥ μιλάει για μια νόσο Χ, που θα εμφανιστεί και θα είναι πάρα πολύ θανατηφόρα. Άκουσα ότι υπάρχει περίπτωση να “πειραχθεί” ο ιός έμπολα, κάτι τέτοιο θα είναι μια τελική καταστροφή. Γιατί ο έμπολα έχει θνησιμότητα 70%, σε ένα αερομεταφερόμενο έμπολα οι ισορροπίες αλλάζουν.(…) Μέχρι να προσαρμοστεί ο ιός με το ανοσιακό σύστημα και να γίνει ενδημικός, θα περάσουν χρόνια και θα έχουν πεθάνει πολλά εκατομμύρια κόσμου»

«Εκείνο που βλέπω πιο πιθανό είναι να… ενοχοποιήσουν κάποιο ιό της γρίπης για τους επαναλαμβανόμενους θανάτους που θα αυξηθούν από τον επόμενο Σεπτέμβριο. Ένας απλός ιός της γρίπης που δε βρίσκει καμία ασπίδα, λόγω του εξασθενημένου ανοσοποιητικού συστήματος από τις επαναλαμβανόμενες δόσεις εμβολίου…»

focusfm.gr