Ο μάρτυρας δεν μπόρεσε να διακρίνει τον δράστη γιατί φορούσε κουκούλα ενώ εκείνη τη στιγμή χτύπησαν και τον ίδιο με ρόπαλο στο κεφάλι σπάζοντάς του χέρι και πόδι.
Οπαδός της ΑΕΚ που εμφανίζεται σε κάμερα ασφαλείας να τρέχει στο πλάι του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσούρη φορώντας κόκκινη μπλούζα, έκανε λόγο στην ανακρίτρια για τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους που τους χτυπούσαν με ρόπαλα και καδρόνια στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Δίκη» στο Open, ο μάρτυρας κατέθεσε ότι ένας από τα τέσσερα άτομα που έφερε διακριτικό σήμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μαχαίρωσε στο χέρι τον 29χρονο.

Μάλιστα αναφέρεται ότι ο μάρτυρας δεν μπόρεσε να διακρίνει τον δράστη γιατί φορούσε κουκούλα ενώ εκείνη τη στιγμή χτύπησαν και τον ίδιο με ρόπαλο στο κεφάλι σπάζοντάς του χέρι και πόδι.

Ταυτόχρονα λέει ότι έπεσε φωτοβολίδα δίπλα τους με αποτέλεσμα οι Κροάτες να σαστίσουν προσωρινά και ο ίδιος με τον Μιχάλη να καταφέρουν να απεγκλωβιστούν και να συνεχίσουν να τρέχουν.