Διαβάστε…
Ο Geert Vanden Bossche, DMV, PhD, ανεξάρτητος ιολόγος και εμπειρογνώμονας εμβολίων, παλαιότερα απασχολούμενος στο GAVI και στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, σε μια συνέντευξη στον Steven Kirsch προειδοποίησε το κοινό για μια τεράστια μείωση του πληθυσμού σε συγκεκριμένες χώρες!

Όπως ισχιρίστηκε ο πρώην επιστήμονας του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates και εμπειρογνώμονας στα εμβόλια Dr. Ο Geert Vanden Bossche, ο παγκόσμιος πληθυσμός θα μειωθεί κατά “έως και 30-40% σε εμβολιασμένες χώρες σε μεγάλο βαθμό”.

Υποστηρίζει επίσης ότι ο Covid δεν μπορεί να καταπολεμηθεί με ενέσεις mRNA γιατί συνεχίζει να μεταλλάσσεται.

«Οι μεταλλάξεις δεν περιορίζονται πλέον στην πρωτεΐνη ακίδας, η οποία υποδηλώνει αυξημένη δραστηριότητα των CTL (κυτταροτοξικών Τ κυττάρων) για την μείωση της μολυσματικότητας του ιού», διατείνεται ο Bossche Kirsch και προσθέτει

«Και αυτή η δραστηριότητα CTL είναι υπεύθυνη για τη μείωση των Τ-λεμφοκυττάρων, τα οποία στην πραγματικότητα αυξάνουν τα εξουδετερωτικά αντισώματα που αποτρέπουν την λοιμογόνο δύναμη».

Επισημαίνει ότι ο εμβολιασμός μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού κάνει τους ιούς ισχυρότερους αντί να τους νικήσει.

Ο Bossche εξήγησε ότι στις ανεπτυγμένες χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, τα κύματα των σοβαρών ασθενειών αυξάνονται.

«Στο τέλος, αυτή η εξέλιξη θα οδηγούσε αναπόφευκτα στην εμφάνιση μιας εξαιρετικά μολυσματικής παραλλαγής που θα πυροδοτούσε κύματα νοσηλειών και σοβαρών ασθενειών στις χώρες με υψηλό βαθμό εμβολιασμού», τόνισε ο Bossche.

Ο ειδικός προειδοποίησε ότι αυτές οι εξαιρετικά εμβολιασμένες χώρες θα υποστούν σύντομα έναν άνευ προηγουμένου αριθμό θανάτων.

«Κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα δούμε κάτι εντελώς νέο όσον αφορά το μέγεθος του κύματος νοσηρότητας και, δυστυχώς, της θνησιμότητας που έρχεται στο δρόμο μας», είπε.

Ο Kirsch ζήτησε από τον Bossche με τι θα συνεπαγόταν αυτό το “πρωτοφανές” μελλοντικό φαινόμενο.

«Σε ορισμένους εξαιρετικά εμβολιασμένους πληθυσμούς… δεν θα με εξέπληξε αν παρατηρούσαμε μία σοβαρή μείωση του πληθυσμού, ίσως έως και 30 ή 40 τοις εκατό σε ορισμένους πληθυσμούς», είπε ο Bossche.

Σημειώνεται πως προσωπικότητες όπως ο Έλον Μασκ έχουν προειδοποιήσει για την μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού, κάτι που αποτελεί θέμα συζήτησής και στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ!