Επίδειξη δύναμης από τους μαφιόζους – Μέχρι και στα… SOCIAL MEDIA αναρτούσαν πιστόλια και τα “λαγωνικά” της ΕΛ.ΑΣ δεν πήραν χαμπάρι

Ως ξεκάθαρα μηνύματα προς άσπονδους εχθρούς είχαν λειτουργήσει κάποιες εικόνες-ντοκουμέντο, οι οποίες δημοσιεύθηκαν στα social media, δηλώνοντας τη σκληρότητα της Greek Mafia.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτκού σταθμού Open στο φως έρχονται οι φωτογραφίες που συνδέονται με την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται για τις δολοφονίες των Σκαφτούρου-Ρουμπέτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι εγκληματίες φρόντιζαν να δείχνουν ανελέητοι και έτοιμοι για οτιδήποτε.

Τα ερωτηματικά για την ΕΛ.ΑΣ είναι πλέον αμείλικτα. Όπως βλέπουμε, δεν υπήρχε καμιά κωδικοποίηση ούτε οι μαφιόζοι έμεναν στην αφάνεια. Με περίσσιο θράσος έκαναν αναρτήσεις στα social media λες και είναι influencer. Δεν έβγαζαν σέλφι άλλα έστελναν ξεκάθαρα μηνύματα θανάτου. Παρόλα αυτά, τα λαγωνικά της αστυνομίας είτε είναι τόσο ανίκανοι που δεν πήραν καν χαμπάρι είτε τα είδα και δεν έκαναν τίποτα κάτι που είναι χειρότερο. Επέτρεψαν τα πιστολίδια μέσα στον αστικό ιστό βάζοντας σε κίνδυνο ζωές αθώων πολιτών.

makeleio